Adobe prijsvraag

Het ontwikkelen van 21e-eeuwse vaardigheden is belangrijk om leerlingen goed voor te bereiden op de toekomst. Adobe biedt programma's en gratis apps waarmee je deze vaardigheden in de klas op een interactieve manier kunt stimuleren.

APS IT-diensten helpt je graag een handje bij het stimuleren van deze vaardigheden. Daarom hebben we een leuke Adobe-prijsvraag opgezet voor jou en je leerlingen!
 

De Adobe prijsvraag!

Laat zien hoe u samen met leerlingen Adobe software creatief inzet in de klas en maak kans op een gratis Adobe Creative Cloud licentie voor de hele klas en een gratis workshop bij u op school. Tijdens deze workshops gaat een trainer samen met uw leerlingen interactief aan de slag met Adobe. De inhoud van deze workshop wordt in overleg met de school bepaald. Is de klas of school bijvoorbeeld bezig met een project over het heelal, dan wordt de workshop geheel in dat thema verzorgd.

Lijkt jullie het leuk om mee te doen?
Klik hier om uw klas in te schrijven >>


Voor deze prijsvraag mag u gebruikmaken van: 

1. De gratis Adobe apps: Adobe Spark, Adobe Sketch, Photoshop expressPhotoshop Fix en Photoshop mix. Deze apps downloadt u gemakkelijk in de Google Play Store of de Apple Store.

 

 

 

2. Betaalde Adobe software.
Maakt u al gebruik van Adobe Creative Cloud? Dan kunt u er ook voor kiezen om voor deze prijsvraag gebruik te maken van Adobe Photoshop, Première Pro of Adobe Lightroom. 

Kijk ons webinar over Adobe terug

 

Hoe pakt u dit aan?

U bent vrij om deze prijsvraag in te vullen zoals u wilt. Samen met klas kunnen jullie bijvoorbeeld een poster maken, maar ook een video of vlog, collage of webpagina. Kortom: u mag elk programma uit de Adobe Creative Cloud gebruiken, inclusief de gratis apps. U bent vrij om te bepalen wat het thema van de inzending is. Enkele suggesties zijn: de natuur, het heelal of de ruimte, jullie school of geschiedenis. 

Bekijk onderstaand voorbeeld ter inspiratie

Een creatie met Adobe Spark

 

Belangrijk om te weten

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de 21e-eeuwse vaardigheden gebruikt worden. Op Kennisnet vindt u een overzicht van de 21e-eeuwse vaardigheden. 


 

De inzending

Stuur de inzending uiterlijk 15 januari naar info@apsitdiensten.nl. Let erop dat de naam van de school en de groep bij de inzending vermeld worden. Jullie inzending wordt in januari beoordeeld. De prijs wordt op 31 januari uitgereikt. Wij nemen telefonisch contact op met winnaar. 

Voorwaarden voor de prijsvraag

1. Voor deze actie maakt u gebruik van Adobe-producten.

2. Heeft u geen Adobe Creative Cloud? Geen probleem. U kunt gebruik maken van de gratis apps.

3. U neemt deel aan deze prijsvraag als klas (in het primair of speciaal onderwijs).

4. APS IT-diensten mag de inzending gebruiken voor publicatie in haar nieuwsbrief en magazine. Denkt u eraan dat alleen de kinderen in beeld mogen komen, waarvan de ouders toestemming hebben gegeven?

5. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.