ESET bijeenkomst Security Management Center (basis)

26 november 2019 - 26 november 2019

Beveiligt u uw omgeving met ESET-software? Of gebruikt u ESET nog niet, maar bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze beveiligingssoftware? Op 19 september organiseren we een gratis bijeenkomst waar u hoort hoe u ESET-security op afstand beheert en hoe u uw school en/of bestuur beschermt tegen malware met de centrale beheerconsole Security Management Center (ESMC). We behandelen de theorie, maar ook krijgt u demonstraties en oefenen we in een virtuele omgeving.

ESET bijeenkomst Security Management

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u  informatie over individuele ESMC-componenten, hun configuratie en gebruik. We behandelen de standaard ESMC Server installatie, de inzet van ESET Management Agents en ook kijken we naar de ESMC web-console. Het doel van de training is om te laten zien hoe u apparaten uit uw omgeving zo effectief mogelijk beschermt.

Na deze bijeenkomst:

  • weet u hoe u de ESET security-oplossing sneller en efficiënter centraal kunt organiseren;
  • heeft u goed inzicht in de security situatie van uw netwerk;
  • weet u hoe u gebruik kunt maken van rapportages, voor onder meer de AVG.

Maakt u nog geen gebruik van ESET maar wilt u kennismaken met de eenvoud en het gemak van EMSC, ook dan is deze bijeenkomst interessant en bent u zeker welkom op deze gratis bijeenkomst.

 

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 26 november 2019 van 9.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: APS IT-diensten, Zwarte Woud 2, 3524 SJ Utrecht
Doelgroep: Beheerders
De bijeenkomst is kosteloos