Microsoft 365 Masterclass tweedaagse

De cloud-infrastructuur is voor veel scholen en schoolbesturen de nieuwe basis van de ICT-infrastructuur. U kunt deze omgeving zelf inrichten en beheren, maar kunt er ook voor kiezen dit uit te besteden aan een netwerkleverancier. In beide gevallen is het belangrijk om te weten wat Microsoft 365 betekent voor het onderwijs, waar het zich naartoe ontwikkelt en ook hoe u het kan inrichten en beheren.  

Tijdens de masterclass geven we u de handvatten die u nodig hebt voor de inrichting en het beheer van uw Microsoft 365 omgeving zodat u het zelf kunt doen of als volwaardig gesprekspartner voor uw netwerkleverancier kunt fungeren. Dit doen we aan de hand van practica, presentaties en bestaande voorbeelden ( demonstraties) uit het onderwijs. 

Data

Datum Locatie Overig
28 mei 2020 09:00 - 29 mei 2020 17:00 APS IT-diensten in Utrecht Let op: De Masterclass Microsoft 365 op 28 en 29 mei 2020 gaat alleen door bij minimaal 8 inschrijvingen. Uiterlijk een week voorafgaand aan de ingeplande datum hoort u of de Masterclass doorgaat.

Doelgroep

Doelgroep

  • ICT-coördinatoren
  • Bovenschools ICT-coördinatoren
  • ICT-beleidsmedewerkers
  • Functioneel beheerders
  • Opdrachtgevers voor partijen die Microsoft 365 inrichten en beheren

Algemene informatie