Webinar Adobe Creative Cloud en Acrobat Pro

09 mei 2019 - 09 mei 2019
Op 9 mei geven we een webinar over de meerwaarde van het Adobe-portfolio.

                                                                                     

Wilt u de digitale vaardigheden van uw leerlingen verder uitwerken en hun creativiteit stimuleren? Bent u op zoek naar manieren om 21e-eeuwse vaardigheden bij leerlingen te ontwikkelen en verbeteren? Schrijf u dan in voor ons webinar op 9 mei. Hier vertelt Hilde Maassen, expert en leerkracht van het Grafisch Lyceum Rotterdam, aan de hand van voorbeelden uit de praktijk hoe zij 21e-eeuwse vaardigheden bijbrengt met behulp van de Adobe Creative Cloud.

Naast de creatieve programma’s zoals Spark Video en Illustrator, gaan we ook in op Acrobat Pro. Dit programma wordt onder meer gebruikt voor het bewerken en omzetten van PDF's. Licentiemanager Charles Hunfeld vertelt over andere mogelijkheden van Acrobat Pro, zoals het aanmaken van leerling portfolio’s of het archiveren van documenten met PDF/A (in het kader van bewaarplicht).

Ook legt Charles de structuur van de Adobe-overeenkomst uit. Scholen rekenen namelijk af op basis van FTE. Dat betekent dat Adobe-software qua prijs een stuk toegankelijker is dan voorheen.

Schrijf u hier in voor het webinar