Albert Schot

Albert is bijna 40 jaar geleden voor de klas begonnen en snel doorgegroeid naar directiefuncties. Op het moment dat hij de eerste Comenius PC in handen kreeg, sloeg het ICT virus toe. Met 30 jaar ervaring met ICT in het onderwijs en honderden implementaties en trainingen op zijn naam, is Albert meer dan wie ook in staat de brug te slaan tussen ICT en het onderwijs. Hij weet zijn kennis en ervaring op bevlogen wijze over te brengen.

Expertises
Schoolbesturen ondersteunen bij de adoptie en implementatie van ICT-technologie in het onderwijs. Met name in het verbinden van innovatieve cloud oplossingen als Office 365 in het onderwijs aan private cloud oplossingen en lokale ICR hardware binnen de scholen.

Sterke eigenschappen
Communicatief vaardig in advies en consultancy met oog voor professionalisering als aspect van adoptie en implementatie van ICT in het onderwijs. De focus ligt daarbij op innovatieve toepassingen van Office 365 in het onderwijs en de samenwerkmogelijkheden voor leerlingen en leerkrachten binnen SharePoint Online.

Unknown

Albert Schot

Heeft u vragen?

Dummy
Ik heb contact gelegd met APS IT-diensten om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van Office 365. Albert is vervolgens een dag langsgekomen en heeft mij en het bestuur een en ander uitgelegd. Wat kan er, hoe werkt het? Op basis daarvan hebben we vervolgens een volledig plan uitgeschreven. [...] Nu is er voor de scholen en het bestuur een SharePoint-omgeving ingericht."
Bas Hesselink, Bovenschools ICT’er bij ZML TWOG
Dummy
Albert Schot werd onze consultant vanuit APS IT-diensten. Hij is van meet af aan betrokken geweest bij het hele proces. [...] En ook bij het overgaan op Office 365 hebben we APS IT-diensten in de persoon van Albert erbij betrokken. [...] Hij is regelmatig bij ons in Maastricht geweest, er was veel ruimte voor overleg en ook toen we daadwerkelijk begonnen met het inrichten heeft hij er veel tijd in geïnvesteerd. Bij SharePoint en Office 365 komt veel specialistische kennis kijken. Albert weet een hoop en anders weet hij de kortste weg naar mensen die het wel weten."
André Limburg, Bovenschools ICT’er bij Stichting MosaLira

Referenties

Unknown

MosaLira (PO)

Unknown

Stichting Proo (PO)

Unknown

HSN Nijkerk (PO)

Unknown

Scholengroep Veluwezoom (PO)

Unknown

CSG Reggesteyn (VO)

Unknown

Twents Carmel College (VO)