consultancy

Microsoft 365 APK

Het onderwijs verandert, Microsoft 365 verandert en ook je wensen en eisen veranderen naarmate je beter bekend bent met de mogelijkheden. Voldoet je Microsoft 365 tenant nog wel aan de gebruikers- en beveiligingseisen van vandaag en maak je wel optimaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden? 

We merken dat veel scholen en besturen bovenstaande vragen herkennen. Als antwoord daarop hebben wij Microsoft 365 APK ontwikkeld. Eén van onze experts zal een dag bij je langskomen om je hele omgeving samen door te lopen en te controleren.  

Je tenant wordt op verschillende punten gecheckt, waaronder:     

  • Azure AD: zijn de rollen en rechten goed ingericht? 
  • Exchange: worden mailboxen gearchiveerd? Wat is het bewaarbeleid? Staat Advanced Threat Protection aan? 
  • SharePoint: worden de moderne webparts gebruikt? Hoe wordt omgegaan met het delen van documenten binnen (en buiten) de organisatie? 
  • OneDrive for business: is het goed uitgerold? Staat synchronisatie aan? 
  • Teams: wie mogen er Groepen/Teams maken, inregelen via EM&S of Powershell?  

Voor een uitgebreid overzicht, klik je hier

Het resultaat 

Aan het begin van de dag bepaal je samen met onze consultant de uitgangspunten. Vervolgens begint de expert met het toetsen van je inrichting aan de hand van de gekozen punten. Samen met jou wordt je omgeving dooplopen. Vaak wordt op de dag zelf al het laaghangend fruit geplukt en belangrijke problemen ontdekt en opgelost. 

Een uitgebreid rapport voor je IBP-beleid 

Enkele dagen later ontvang je een rapport met observaties en de acties die je kunt ondernemen. Het rapport dat je van ons ontvangt kun je gebruiken voor de dossiervorming van je IBP-beleid. 

Praktische informatie 

Wil je dat we ook bij jou langskomen om de APK uit te voeren? Neem dan contact op met onze ServiceDesk via info@apsitdiensten.nl of via 030 28 56 870.

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl