Office 365 APK

Stelt u weleens de vraag of uw Office 365 omgeving nog goed ingericht is? Of uw omgeving wel veilig is en of de rechten en rollen juist gedefinieerd zijn? 

Het onderwijs verandert, Office 365 verandert en ook uw wensen en eisen veranderen naarmate u beter bekend bent met de mogelijkheden. Het is daarom een terechte vraag of uw Office 365 tenant nog wel voldoet aan de gebruikers- en beveiligingseisen van vandaag.  

We merken dat veel scholen en besturen bovenstaande vragen herkennen. Als antwoord daarop hebben wij Office 365 APK ontwikkeld. Eén van onze experts zal een dag bij u langskomen om uw hele omgeving samen door te lopen en te controleren. 

We zullen uw tenant, onder andere, op de volgende punten nalopen:   

•   Azure AD: zijn de rollen en rechten goed ingericht?
•   Exchange: worden mailboxen gearchiveerd? Wat is het bewaarbeleid? Staat Advanced Threat Protection aan?
•   SharePoint: worden de moderne webparts gebruikt? Hoe wordt omgegaan met het delen van documenten binnen (en buiten) uw organisatie?
•   OneDrive for business: is het goed uitgerold? Staat synchronisatie aan?
•   Teams: Wie mogen er Groepen/Teams maken, inregelen via EM&S of Powershell?
•   Rapportages: wordt er gebruik gemaakt van de Rapportage mogelijkheden om kwetsbaarheden op te sporen?
•   Licentiemanagement: zijn de juiste licenties op de juiste manier toegewezen; aan de juiste personen en op basis van op basis van beveiligingsgroepen?

Dit is slechts een selectie van de punten die we checken tijdens de APK. Voor een uitgebreid overzicht, klikt u hier voor een PDF-document 

De opzet

Aan het begin van de dag bepaalt u samen met onze expert uw uitgangspunten. Vervolgens kan de expert beginnen met het toetsen van uw inrichting aan de hand van de gekozen punten. Samen met u wordt uw omgeving dooplopen.

Enkele dagen later ontvangt u een rapport met de observaties en de acties die u kunt ondernemen. Per onderwerp komt u te weten wat de status is: welke punten zijn goed bevonden en wat zijn uw verbeterpunten. Vaak wordt op de dag zelf echter al het laaghangend fruit geplukt en zo belangrijke issues ontdekt en ter plekke opgelost.

AVG

Het rapport dat u van ons ontvangt kunt u gebruiken voor de dossiervorming van uw IBP-beleid.

Dummy

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze ServiceDesk.
Via 030 2856 870 of info@apsitdiensten.nl

 

Praktische informatie

Prijs
De APK kost € 1.250,- exclusief BTW per tenant. 

Meer informatie
Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze ServiceDesk via info@apsitdiensten.nl of via 030 28 56 870.