$name

Dit zijn wij

Erkend belangenbehartiger voor 98% van het primair onderwijs

  • Biedt voordelige licenties en programmatuur
  • Legt verbindingen tussen ICT en praktijk
  • Levert advies op maat

Office 365

Office 365 for Education is een veilige oplossing om vanaf elke locatie toegang te hebben tot e-mail en agenda's, Office Web Apps, chatberichten, vergaderingen en bestandsdeling.

Schoolspot

Schoolspot is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT producten kunnen bestellen.

Privacy goed geregeld!

De Wet Bescherming Persoonsgegevens maakt u als tekenbevoegde verantwoordelijk en aansprakelijk voor de veiligheid van alle leerling- en medewerkersgegevens.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Dummy
Albert Schot werd onze consultant vanuit APS IT-diensten. Hij is van meet af aan betrokken geweest bij het hele proces. [..] Hij is regelmatig bij ons in Maastricht geweest, er was veel ruimte voor overleg en ook toen we daadwerkelijk begonnen met het inrichten heeft hij er veel tijd in geïnvesteerd."
André Limburg, Bovenschools ICT’er bij Stichting MosaLira
Dummy
Ik heb contact gelegd met APS IT-diensten om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van het Office 365. [..] De werkzaamheden zijn inmiddels klaar, maar we hebben nog wel eens contact. Dan vraagt een collega om een bepaalde functionaliteit. Waar vind ik dat? Dan kan ik op Albert, Jan en Albert-Jan terugvallen."
Bas Hesselink, Bovenschools ICT’er bij ZML TWOG