Meer licenties

Wij mogen maar een x-aantal Office 365 for Education (voorheen E3) licenties bestellen maar wij hebben er veel meer nodig. 
Er zijn werknemers met meerdere accounts, wij hebben stagiaires, tijdelijke werknemers (invalkracht), vaste vrijwilligers (bijvoorbeeld overblijfmedewerkers) en deze moeten ook gebruik kunnen maken van e-mail accounts. 
De meeste zijn niet in loondienst en dus niet opgegeven maar werken wel heel hard voor de organisatie. Hoe voorzien wij ze toch van een account?


Wij mogen niet meer Office 365 E3 licenties bestellen dan u opgeeft op de aantallenregistratie. Deze personen hebben hier feitelijk volgens de licentieovereenkomst geen recht op. Wij kunnen dus echt alleen het totaal aantal + 10% marge nemen en voor u bestellen.

Om gebruik te maken van e-mail accounts voor 'niet medewerkers' kunt u wel in de omgeving Office 365 for Education voor medewerkers bestellen. U mag namelijk iedereen als gebruiker aanmaken in uw Office 365 tenant/omgeving. Deze Office 365 for Education licenties kunt u vinden bij 'services aanschaffen' en is gratis. Het aantal kunt u altijd ophogen in hoeveel u dat zelf wenst. Zo kunt u e-mail accounts aanmaken en zou uw probleem opgelost moeten zijn.