Back-up

Bescherm je Microsoft 365 gegevens met een back-up

Als basisschool wil je veiligheid. En zekerheid. Voor leerlingen, personeel en leraren. Juist nú. Want corona maakt het er niet makkelijker op. Klassen naar huis, leraren thuis en onderwijs tot stilstand. Daarom zijn er protocollen. Maatregelen. En probeer je te zorgen voor voldoende vervangers. Back-up dus. Zodat je als school dóór kunt. En die ene klas niet naar huis hoeft.

Bij cyberaanvallen is dat totaal anders. Een ransomware-aanval legt je hele school lam. Dan functioneert niets meer. Totdat je betaalt. En, schrik niet, grofweg elke 11 seconden wordt een instelling het slachtoffer van een ransomware of hack-aanval. Cybercriminelen krijgen dan toegang tot je hele systeem en blokkeren gevoelige bestanden of databases. Oók jouw Microsoft 365 omgeving. En Microsoft biedt géén back-up. Terwijl je als onderwijsinstelling verplicht bent te zorgen voor back-up. Dat maakt je als basisschool kwetsbaar. Nog kwetsbaarder dan je in deze tijd al bent.

Een structurele, duurzame en ontzorgende oplossing biedt uitkomst. Namelijk back-up- en databeveiliging die ervoor zorgt dat jullie data op meerdere platforms wordt gezet en daarmee het herstel van je Microsoft 365 data garandeert. Een groot scala aan high- end producten, oplossingen en diensten geeft de mogelijkheid tot totale ontzorging voor data back-up, preventieve bescherming en continuïteit.

Wees als onderwijsinstelling goed voorbereid. Zorg voor goede back-up. Kies voor zekerheid in veiligheid.

Juist nu.