Veilig e-mailen

Veilig mailen en delen met Zivver

Binnen scholen en besturen wordt veel gemaild en regelmatig gaat het om gevoelige informatie over leerlingen. Regulier e-mailen is helaas niet volledig veilig en bovendien ontzettend kwetsbaar voor datalekken. Zoek je hier een oplossing voor? Kijk dan eens naar de software van Zivver. Op deze pagina lees je op welke manieren Zivver helpt datalekken te voorkomen.

Vijf interessante functionaliteiten van Zivver

1. Veilig contact opnemen
Geef ouders de mogelijkheid om zelf contact op te nemen met de school of met een leerkracht op een veilige manier. Dit kan met de conversatiestarter

2. Crisis afgewend
Altijd schrikken, als je ontdekt dat je een e-mail aan de verkeerde persoon hebt gestuurd. Met Zivver houd je de controle over een bericht. Je kunt een bericht gemakkelijk intrekken, zodat de ontvanger je bericht niet meer kan bekijken. 

3. Extra bescherming zonder extra moeite
Je wilt controle houden over verzonden data. Daarom kun je met Zivver berichten automatisch terugtrekken na een bepaalde periode. Op deze manier voorkomt de school dat gevoelige informatie onbeperkt beschikbaar blijft. Dit helpt je te voldoen aan de AVG. 

4. Check het adresboek
Zivver biedt een adresboek voor ontvangerscontrole waarin staat welke extra beveiligingsmethode (bijvoorbeeld een wachtwoord of een 06-nummer) hoort bij welke ontvanger. Als de organisatie deze gegevens heeft ingesteld, kan iedere medewerker er gebruik van maken. 

5. Gelezen, of toch niet?
Je hebt zojuist een bericht verstuurd en je beseft dat je je hebt vergist. Betekent dit dat je een datalek hebt veroorzaakt? Controleer wie jouw bericht heeft gelezen en bekijk hoeveel ontvangers het bericht hebben geopend.

Bekijk en bestel Zivver in onze webshop

Klik hier

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl

Ook interessant om te lezen