Informatiepagina

Op deze pagina vind je een overzicht van onze informatiepagina's, onderverdeeld in verschillende groepen. 

Algemene onderwerpen

Wil je meer weten over Azure, de mogelijkheden van Intune of ben je benieuwd hoe je met aan de slag kunt met Minecraft in de klas? Bekijk onderstaande informatiepagina's voor een uitgebreide uitleg.

Onderdelen van de Cloudbundel

Begin 2019 introduceerde APS IT-diensten de Cloudbundel. Dit is een bundel met daarin alle online producten en diensten uit het Microsoft-basispakket. Wil je meer informatie over de verschillende onderdelen, bekijk dan deze pagina's.

Handleidingen 

Voor (hoofd)beheerders hebben we verschillende handleidingen gemaakt die handig zijn bij de implementatie en installatie van producten of onderdelen daarvan.

Blogs

Lees hier onze blogs terug, geschreven door trainers en consultants, die we gedeeld hebben in onze nieuwsbrief. 

Nieuws

Lees hier onze belangrijkste nieuwsupdates.

 

Dummy

Webinars

Regelmatig geven we webinars over verschillende onderwerpen. Zo hebben we bijvoorbeeld de applicatie Teams uitvoerig behandeld, maar ook aan het veilig delen van data hebben we aandacht besteed.

Schoolspot

Schoolspot is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT producten kunnen bestellen.                         

Aanbesteden

In samenwerking met DASmakkelijk en SLBdiensten bieden wij een nieuwe aanbestedingsdienst aan voor het gehele (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs: DAS (dynamisch aankoop systeem).