Enterprise Mobility Security

Met EM+S beveilig je de toegang tot je (cloud) applicaties, apparaten (Windows, Android, Mac OS en iOS) en data. Het zorgt ervoor dat er onbevoegden ook geen toegang tot je gegevens hebben en zorgt ervoor dat medewerkers veilig kunnen werken. Ook op eigen apparaten. Met EM+S heeft een ICT-beheerder alle gereedschappen in handen om data, applicaties en apparaten goed te beveiligen.

EM+S is daarmee een belangrijk en relatief nieuw onderdeel van het basispakket. Het help je te voldoen aan de eisen van de AVG, zonder compromissen te sluiten op gebruikerservaring.

Onderdelen Enterprise Mobility + Security (EM+S)

Advanced Threat Analytics 

Advanced Threat Analytics (ATA) is een on-premise product dat beschermt tegen geavanceerde, gerichte cyberaanvallen en bedreigingen van binnenuit. Abnormaal gedrag wordt door ATA gedetecteerd met gedragsanalyses. Vervolgens wordt Machine Learning gebruikt om verdachte activiteiten of gedrag van gebruikers en apparaten in je netwerk te herkennen

Azure Active Directory Premium P1

AADP is het identiteits- en toegangsbeheersysteem van Microsoft. Het is de basis van je informatiebeveiliging en privacybeleid. Azure Active Directory is de cloud-variant van je klassieke Active Directory. Met deze versie beschik je over een Single Sign On (SSO), waardoor gebruikers in staat zijn éénmalig in te loggen op applicaties door ‘onder-water-verificatie’ van gebruikers.
AADP werkt bovendien goed samen met bekende toepassingen zoals ParnasSys en Entree van Kennisnet.

Azure Information Protection Plan P1

Versleutel en classificeer e-mails en documenten wat ervoor zorgt dat je veilig e-mailt en bestanden kunt delen.

Azure Rights Management

Dit is een extra beveiligingslaag op data. Het is mogelijk om documenten die beveiligd zijn met Azure RMS te traceren en eventueel terug te trekken. Daarnaast is het een optie om documenten te voorzien van classificatie-labels. Zoals standaard persoonlijk, vertrouwelijk en zeer vertrouwelijk. Daarnaast kun je een document het label ‘intern’ te geven, zodat enkel interne medewerkers het kunnen openen.

Cloud App Security Discovery

Het dashboard laat analyses zien van de huidige status van de beveiliging van je netwerk. Hier kun je het Cloud-gebruik in je organisatie detecteren, met inbegrip van schaduw-IT-rapportage en beheer- en risicoanalyses.

Intune A direct 

Met Windows Intune A Direct beheer je alle apparaten binnen het schoolnetwerk (ook privé apparaten van medewerkers en leerlingen) via de cloud of via je bestaande lokale System Center Configuration Manager. 
In één overzicht zie je alle apparaten en kun je deze beheren door beveiligings- en beleidsregels in te stellen. Wanneer je gebruik maakt van Azure Active Directory, dan kun je dit integreren.
Wordt een pc gestolen, dan kun je deze op afstand terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Maar ook het forceren van updates op apparaten beheer je hiermee zodat er nooit een beveiligingslek kan ontstaan door een vergeten update.

Intune for Education

Intune for Education is een variant op de volledige Intune-versie. Deze heeft een handige stapsgewijze ‘Intune for Education-wizard’ voor een eenvoudige en snelle configuratie. Intune for Education werkt probleemloos samen met de volledige Intune versie.

Office365 Advanced Security Management

Met geavanceerde functies in uw Cloud App Security dashboard krijg je een beter zicht van je omgeving. Dit omvat:
Dreigingsdetectie: helpt je bij het identificeren van risicovol en abnormaal gebruik.
Verbeterde controle: Doordat je meer details ziet, kunt je je beleid aanpassen. Wat zorgt voor meer controle.
Inzicht: Krijg een beter inzicht in je Office 365-gebruik en schaduw-IT zonder een eindpuntmigrant te installeren.
 
Dummy