Home

Aantallenregistratie en gegevens actualiseren

Omdat we je voor de komende vijf jaar een nieuwe Microsoft-overeenkomst aanbieden, loopt het aanschaffen van het Microsoft basispakket net iets anders dan voorgaande jaren. Tijdens dit proces controleer je alle gegevens, sluit je de nieuwe Microsoft overeenkomst af en kies je van welke additionele producten je gebruik wilt (blijven) maken. Ook heb je nu voor het eerst de mogelijkheid om meer licenties aan te schaffen dan het aantal medewerkers dat bij je in dienst is. Tijdens stap 1 vind je hier een extra invulveld Microsoft gebruikerslicenties voor.

Aantallenregistratie en gegevens actualiseren 

Omdat er in een jaar veel kan gebeuren, kan het zijn dat je gegevens niet meer helemaal up-to-date zijn. Misschien heeft er bijvoorbeeld een fusie plaatsgevonden, of zijn er wijzigingen in het aantal scholen dat onder je bestuur valt. We willen je vragen om je gegevens door te lopen, te controleren en om eventuele wijzigingen aan ons door te geven.

Vervolgens sluit je de nieuwe Microsoft-overeenkomst af en daarna bepaal je welke additionele producten je nodig hebt. Let op: je kunt het aantal licenties slechts één keer per jaar naar beneden aanpassen en alleen wanneer het aantal medewerkers kleiner is geworden. Het is daarom belangrijk om het aantal goed af te stemmen.

We begrijpen dat dit voor jou misschien niet de leukste taak is. Daarom proberen we het je zo makkelijk mogelijk te maken. Als je de volgende stappen van het registratieproces doorloopt, is alles rondom deze overeenkomst op orde voor volgend jaar:

  1. Pas indien van toepassing de jaaropgave voor 2022 aan en keur deze goed
  2. Check of de juiste contactpersonen nog geregistreerd staan
  3. Controleer de gegevens van je instelling
  4. Sluit de overeenkomst voor het Basispakket en eventuele additionele licenties af op onze website en geef aan of je meegenomen wilt worden in de aanbesteding

De veelgestelde vragen vind je hier. Alvast heel erg bedankt voor je medewerking!