Licentie

Adobe instellingsbundel creatief

Deze creatieve bundel van Adobe bevat vier programma’s die uitermate geschikt is voor digitale lessen in het basisonderwijs.

  • De creatieve software voor in de klas
  • Gratis aanvulling op de Creative Cloud
  • Stimuleer 21e eeuwse vaardigheden

Scholen en schoolbesturen die gebruikmaken van de Creative Cloud mogen zonder extra kosten de Creatieve bundel bijbestellen. De Adobe Instellingsbundel Creatief bestaat uit de volgende programma’s: 

Photoshop Elements: fotobewerking op een eenvoudige manier, vergelijkbaar met zijn grote broer Photoshop, maar simpeler van opzet. Hierdoor is deze versie zeer geschikt voor creatieve lessen in het basisonderwijs. 

Premiere Elements: videobewerking op een eenvoudige manier, vergelijkbaar met zijn grote broer Premiere, maar simpeler van opzet. Daarom is dit videobewerkingsprogramma uitermate geschikt voor het basisonderwijs.  

Presenter: Presenter is vooral bedoeld voor leerkrachten en werkt perfect met Microsoft PowerPoint. Je maakt van een PowerPoint een interactieve les of training met behulp van voice-overs en video’s. Daarna kun je dit publiceren in een LMS (Learning Mangement Systeem) oftewel een digitale leeromgeving.

Captivate: een uitgebreid programma om e-learning te maken. Maak quizzen, toetsen of interactieve presentaties en deel deze met je leerlingen. 

Informatie over de installatie

Photoshop Elements en Premiere Elements installeer je los van de andere Adobe Creative Cloud producten. Deze zijn voorzien van een serienummer. De producten zijn er zowel voor Windows als voor de MAC. Graag aangeven voor welk besturingssysteem je de downloads wilt ontvangen. De downloads voor deze producten worden op aanvraag door ons klaargezet. Serienummers ontvang je per email.

De programma’s Captivate en Presenter worden automatisch toegevoegd aan je Admin Console nadat je de licentie voor Creative Cloud for Enterprise hebt besteld. 

In het kort

  • Aanbieder
    Adobe

Voor deze licentie heb je ook één van de onderstaande licenties nodig

Adobe Creative Cloud for Enterprise - Instellingslicentie