Licentie

DocuFlow - Digitaal ondertekenen met Evidos

Maak gebruik van DocuFlow en koppel de tool met Evidos, een oplossing voor digitaal ondertekenen. Zo zorg je ervoor dat alle documenten binnen je onderwijsorganisatie worden voorzien van een digitale krabbel.

  • Laat collega’s, ouders of anderen snel digitaal ondertekenen
  • Houd overzicht op de status van documenten
  • Draag bij aan een papierloze organisatie

Wat is digitaal ondertekenen?

Arbeidscontracten, machtigingsformulieren, subsidieaanvragen: ze hebben allemaal een handtekening nodig. Worden deze krabbels nu handmatig verzameld en verwerkt? Misschien maken jullie wel gebruik van een tekenboek waarvan je nooit helemaal weet waar deze zich bevindt. 

DocuFlow integreert met Evidos, een oplossing voor digitaal ondertekenen. Hiermee zorg je ervoor dat al jouw documenten met één druk op de knop worden voorzien van een digitale krabbel. Het ondertekenproces start vanuit jouw ERP, CRM of mailsysteem. De rest gaat automatisch. Het printen van documenten, verzenden per post, ondertekenen met pen, terugsturen en scannen is hierdoor verleden tijd! Evidos is eigenlijk een digitaal tekenboek waarmee je het overzicht op de status van documenten behoudt: welke handtekening heb ik al ontvangen en wie moet er nog tekenen?

Wanneer je deze licentie aanschaft, ontvang je DocuFlow met de Evidos-koppeling.

Waar kan ik Evidos mee integreren?

Digitaal ondertekenen van Evidos wordt door DocuFlow geïntegreerd met:

  • Microsoft Office 365 (Word, Outlook, SharePoint, Teams)
  • CRM/ERP informatiesysteem (AFAS Software, Dynamics 365 for Sales, Dynamics 365 Business Central, Salesforce)

Binnenkomende documenten in Outlook direct ondertekenen met DocuFlow

 
Deze demo gebruikt de oplossing ValidSign als voorbeeld, maar dit had ook Evidos kunnen zijn.

Meer informatie over DocuFlow

Bekijk meer informatie over (de functionaliteiten van) DocuFlow op de productpagina.

Veelgestelde vragen

Denk je minder dan 100 digitale handtekeningen te zetten per jaar? Dan kun je via deze licentie kiezen voor de ingebouwde integratie met Evidos om elektronische handtekeningen te (laten) zetten. De gebruikte elektronische handtekeningen worden dan achteraf via ons gefactureerd.

Verwacht je meer dan 100 handtekeningen per jaar te zetten? Dan is het voordeliger om je overeenkomst uit te breiden met een aparte Evidos licentie. Je gebruikt dan nog steeds DocuFlow. DocuFlow integreert digitaal ondertekenen in bestaande documentprocessen. Maar je betaalt de elektronische handtekeningen rechtstreeks aan Evidos.