Licentie

ESET Protect Entry - 1 jaar

Endpoint Protection Entry biedt meerlaagse bescherming met beveiligingsbeheer op afstand.

 • Complete bundel ter beveiliging van je endpoints
 • Biedt daarnaast geavanceerde beveiliging van bestandsopslag
 • Inclusief Remote Management, beveiliging voor mobiele apparaten en antivirus

ESET Protect Entry: endpoint- en serverbeveiliging

Endpoint security 

De sterke endpoint beveiliging maakt gebruik van meerlaagse technologieën die online gevaar direct detecteren, Deze beveiliging staat het werk van gebruikers niet in de weg. 

File server security 

ESET Protect Entry biedt daarnaast geavanceerde beveiliging van bestandsopslag. Denk bijvoorbeeld aan je bestanden in SharePoint en Microsoft Teams. Ook zorgt ESET ervoor dat servers probleemloos werken. 

De bundel Endpoint Protection

In de ESET Endpoint Protection Advanced bundel is Remote Management, Endpoint Antivirus, Mobile Security, Virtualisatie Support, File Security en Endpoint Security extra opgenomen. Deze bundel bevat tevens de standaard beveiliging van ESET.

Het beheer van ESET Protect Entry

Het beheer van de producten loopt via een lokale console. Het ESET Security Management Center is een gebruiksvriendelijk managementplatform. 

 • Volledig overzicht van het netwerk;
 • Realtime overzicht van lokale en externe Endpoints;
 • Volledige rapportage voor ESET-oplossingen op alle besturingssystemen
 • Volledig security management;
 • Geautomatiseerd security management.

Veelgestelde vragen

Er is Nederlandstalige ondersteuning beschikbaar. Ga hiervoor naar het Tech Center (het helpcentrum). Op deze pagina kun je ook een ticket indienen met je vraag of probleem.
Ja, de Remote Management console is ook verkrijgbaar als voorgeconfigureerde virtuele machine in de Microsoft Azure Marketplace. Gebruik deze virtuele machine zonder iets te installeren op locatie. Lees meer hierover.
Dit kun je zien in je ESET Business Account. Je kunt hier inloggen met het e-mailadres van de tekenbevoegde die bij ons bekend is.
Ja, dit is mogelijk. Je kunt vanuit het bestuur een contract afsluiten voor alle scholen onder het bestuur. Het totaal aantal licenties verdeel je over de verschillende scholen. Je betaalt de servicekosten dan slechts eenmalig, in plaats van per school.
Ja, je kunt een gratis proeflicentie aanvragen voor 30 dagen. Start je proefaccount nu op de website van ESET.

In het kort

 • Aanbieder
  ESET