Licentie

ESET Secure Authentication

Secure Authentication biedt een veilige oplossing voor apparaten door gebruik te maken van tweefactorauthenticatie.

  • Gebruiksvriendelijke twee-factorauthenticatie
  • Gebruiker hoeft enkel push-notificatie goed te keuren op telefoon
  • Logt authenticatieverzoeken

Beveiliging via Secure Authentication

Het merendeel van de datalekken wordt veroorzaakt door zwakke of gestolen wachtwoorden. Natuurlijk is het allereerst belangrijk dat medewerkers het wachtwoordbeleid naleven. Daarnaast is tweefactorauthenticatie een goede manier om risico's weg te nemen.

Tweefactorauthenticatie zorgt ervoor dat anderen, zelfs als zij de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account achterhalen, over onvoldoende informatie beschikken om toegang tot systemen te krijgen. Er is namelijk een extra beveiligingslaag (tweede factor) nodig om de identiteit van de gebruiker te bevestigen bij het inloggen.

Tweefactorauthenticatie: veilig en makkelijk

Met de tweefactorauthenticatie-oplossing van ESET Secure Authentication, beschik je over een extra authenticatielaag op systemen waar gevoelige data wordt verwerkt. Daarnaast worden authenticatieverzoeken gelogd, zodat er altijd inzichtelijk is wie er wanneer heeft ingelogd. Het enige dat je als gebruiker hoeft te doen is een push-notificatie goed te keuren op je telefoon. Dit werkt op iOS- en Android-toestellen en voor alle platformen en diensten.

Gebruik de SMS bundel om wachtwoorden voor login te verzenden naar gebruikers.

Veelgestelde vragen

Er is Nederlandstalige ondersteuning beschikbaar. Ga hiervoor naar het Tech Center (het helpcentrum). Op deze pagina kun je ook een ticket indienen met je vraag of probleem.
Ja, de Remote Management console is ook verkrijgbaar als voorgeconfigureerde virtuele machine in de Microsoft Azure Marketplace. Gebruik deze virtuele machine zonder iets te installeren op locatie. Lees meer hierover.
Dit kun je zien in je ESET Business Account. Je kunt hier inloggen met het e-mailadres van de tekenbevoegde die bij ons bekend is.
Ja, dit is mogelijk. Je kunt vanuit het bestuur een contract afsluiten voor alle scholen onder het bestuur. Het totaal aantal licenties verdeel je over de verschillende scholen. Je betaalt de servicekosten dan slechts eenmalig, in plaats van per school.
Ja, je kunt een gratis proeflicentie aanvragen voor 30 dagen. Start je proefaccount nu op de website van ESET.

In het kort

  • Aanbieder
    ESET