Licentie

Cybersecurity Assessment Basis

Met deze licentie heb je recht op 4 veiligheid scans per jaar. Aan de hand van deze informatie helpt een cybersecurity specialist je 1 keer per jaar tijdens het adviesgesprek bij het vertalen van de risico’s naar begrijpelijke oplossingen.

  • Geschikt voor instellingen die ervaring hebben met cybersecurity
  • Ontvang advies van een cybersecurity expert
  • Scan je omgeving eenvoudig en effectief

Hebben jullie als onderwijsinstelling al duidelijk inzicht in cybersecurity? En hoe veilig is de gevoelige data? Met een cybersecurity assessment brengt Holm Security dit in kaart.

Met de resultaten begrijp je beter wat voor risico`s er zich bevinden in de IT omgeving van je onderwijsinstelling en kun je door middel van het advies van de Cyber Security Experts van Holm Security logische vervolgstappen maken.

In de praktijk zal er een digitale scan van de IT-omgeving worden gemaakt, door alle aan het internet gekoppelde systemen (IP-adressen) en websites te analyseren. Omdat er wereldwijd, elke dag, nieuwe risico’s worden ontdekt, scant Holm Security de IT-omgeving meerdere malen per jaar om geen van deze risico’s over het hoofd te zien.

 

In dit webinar laat Holm Security je graag zien hoe je met behulp van systematische veiligheidsscans hackers buiten de deur laat.

Hieronder bestel je de Cybersecurity Assessment Basis of Uitgebreid. Wil je aanvullende diensten afnemen van Holm Security, denk aan maandelijkse rapportages en uitgebreide ondersteuning of een training over phishing en bewustzijn? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je over de mogelijkheden.

Holm Security – basis

Met deze licentie heb je recht op vier veiligheid scans per jaar. Aan de hand van deze informatie helpt een cybersecurity specialist je eenmaal per jaar tijdens het adviesgesprek bij het vertalen van de risico’s naar begrijpelijke oplossingen.

Hebben jullie als school(bestuur) cybersecurity ervaring en een grote IT-omgeving? Kijk dan naar Holm Security - uitgebreid.

Uitlevering van de licentie

Holm Security neemt na je bestelling binnen 10 dagen contact op.

Veelgestelde vragen

Holm Security helpt bij het analyseren van de uitkomsten en het adviseren over de oplossingsrichting. De daadwerkelijke uitvoering van de oplossing is de verantwoordelijkheid van jullie IT-team en/of IT-partner.
Kies voor basis als een dergelijk assessment nieuw is en je dit ziet als een vertrekpunt om meer inzicht te verkrijgen in je beveiliging. De cybersecurity specialist helpt je jaarlijks met het beoordelen van de resultaten en komt met een begrijpelijk advies over de verbeterpunten.

Mocht je al meer ervaring hebben en vaker een assessment en advies wensen, kies dan voor uitgebreid. Dit pakket is met name bedoeld voor organisaties met cybersecurity ervaring en een grotere IT-omgeving.
Nee, dit is niet mogelijk.
Holm Security zal het gehele proces ondersteunen en het opzetten, uitvoeren en analyseren van de scans faciliteren. Daarnaast staat een cybersecurity expert paraat voor advies.
De uitkomst van de veiligheidsscan zijn kwetsbaarheden. Dit zijn ‘gaten’ in je beveiliging waarvan een hacker gebruik kan maken om bij de data te komen. Een kwetsbaarheid kan bijvoorbeeld een zwak wachtwoord zijn. Naast de kwetsbaarheid levert de scan ook een oplossing en referentie op. Al deze informatie wordt op een begrijpbare wijze uitgelegd door een cybersecurity expert.