Licentie

iBabs - 1 jaar - verlenging

Dit is de iBabs licentie voor 1 jaar.

  • iBabs licentie voor 1 jaar
  • Plan en voer gestructureerde vergaderingen
  • Handig voor besturen en directie

Hieronder bestel je de iBabs licentie voor 1 jaar. Wil je meer informatie? Lees dan meer over (de functionaliteiten) van iBabs

  

Veelgestelde vragen

Zowel met iBabs als Teams kun je vergaderingen gemakkelijk inplannen, voeren en documenteren. Teams is prima geschikt voor de wat 'informelere' vergaderingen, bijvoorbeeld wanneer je als collega's of afdeling samenwerkt aan een project of op afstand lesgeeft. Voor bestuurs-, directie- of managementvergaderingen raden we iBabs aan. Deze software biedt de mogelijkheid om een agendastructuur te volgen waarbij je per punt notuleert en documenten toevoegt. Ook kun je besluitenlijsten exporteren naar pdf en doorsturen voor controle. Hierdoor biedt iBabs veel voordelen voor bestuursleden en het secretariaat. De precieze verschillen tussen iBabs en Teams vind je in het vergelijkingsdocument.
Je hebt een licentie nodig voor iedereen die mee wilt doen met de vergaderingen. Dus: voor iedere persoon die iBabs gaat gebruiken.
Dit zijn dezelfde licenties, alleen verschilt de looptijd. iBabs - 1 jaar loopt precies 1 jaar. iBabs 2023 - 2026 loopt tot en met 31 mei 2026.
Als je een contract voor meerdere jaren afsluit, ben je gedurende de looptijd verzekerd van dezelfde prijs. Als je een contract voor 1 jaar afsluit, kan het zijn dat je bij een volgend contract een hogere prijs betaalt.
Nee, deze modules zitten gratis inbegrepen in de licentie. Let wel op: wanneer je iBabs Dossiers wilt gebruiken, is een eenmalige workshop verplicht.
Hiervoor bestel je de uitbreiding voor iBabs 2023 - 2026 of iBabs - 1 jaar.
Kijk hiervoor in het helpcentrum van iBabs of bel naar iBabs via 0229 - 275850.

In het kort

  • Aanbieder
    iBabs

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

iBabs - Workshop Vliegende Start

Gratis online demo iBabs

Volg de online demo op 11 mei en kom erachter wat iBabs voor jouw school of bestuur kan betekenen.