Licentie

Impero Classroom bestuur - 3 jaar

Impero Classroom is een handige tool voor klasmanagement, waarmee je als leerkracht grip houdt op de klas.

 • Houd de klas makkelijk bij de les
 • Maak digitaal leren overal mogelijk
 • Ondersteun elke leerling

Houd je studenten bij de les met Impero Classroom

Het internet zit vol afleidingen. Het is dan ook niet gek dat leerlingen hun focus soms kwijt zijn wanneer zij op een eigen apparaat werken. Maar hoe krijg je hen weer terug bij de les? Impero Classroom maakt het gemakkelijk om grip te houden op de klas en om leerlingen gefocust te houden. Als leerkracht kun je in de tool eenvoudig zien welke leerlingen niet aan het werk zijn. Er verschillende opties om hen weer te laten focussen. Zo kun je met Impero Classroom:

 • de toegang tot ongewenste websites blokkeren;
 • het scherm van de leerling bevriezen;
 • een persoonlijk berichtje sturen naar de leerling;
 • leerlingen naar een bepaalde website sturen;
 • je scherm delen.

In deze video's krijg je een goed beeld van de opties van Impero Classroom.

Tip: deze opties helpen je ook om een veilige online lesomgeving te bieden én om de lessen aan te passen aan het niveau van de leerling. De omgeving van Impero Classroom focust zich op digitaal leren en het geven van boeiende lessen. Zo verbeter je de prestaties van leerlingen binnen en buiten de klas!

Geef overal les met Impero Classroom

Impero Classroom ondersteunt Windows-pc's en laptops, Chromebooks, Macs, iPads en Android-apparaten. Het geavanceerde systeem werkt op iedere locatie, waar je leerlingen zich ook bevinden. Ook ondersteunt het systeem leren op afstand en hybride lesgeven om de continuïteit van het onderwijs te borgen.

Integratie met Microsoft Teams

Impero integreert met Microsoft Teams, wat betekent dat de volledige functionaliteit van de software in je Teams groepen beschikbaar is. De omgeving werkt ook samen met Google Classroom - geïntegreerde klassen/groepen en start Meet calls – en met leerlingadministratiesystemen.

Meer informatie of vragen?

Bekijk de onderstaande video om een algemene indruk van Impero Classroom te krijgen. Ook in deze brochure vind je meer informatie over de opties. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Je kunt Nederlandse ondertiteling aanzetten bij deze video (ga hiervoor naar de instellingen van de video).

In het kort

 • Aanbieder
  Impero Netop