Licentie

Impero Webcheck On premise - 3 jaar

AI-gestuurde internetfiltering voor scholen zorgt voor internet zonder gevaren.

  • Bescherm je leerlingen
  • Makkelijk te implementeren
  • Veilig leren voor meertalige studenten

Real-time bescherming

Het internet is een ongelooflijke bron van informatie, maar niet alles is bevorderlijk voor het leren. Impero's robuuste internetfiltering voor scholen analyseert inhoud in realtime om ervoor te zorgen dat de leerlingen online, in de klas en daarbuiten worden beschermd.

150 miljoen URL's, elke dag

De webfilter voor scholen maakt gebruik van een meertalige AI-categorisatienaamservice (CNS) om al het HTTP-, HTTPS- en FTP-webverkeer te doorzoeken en de webinhoud te blokkeren die pornografie, middelenmisbruik, extremisme en vele andere categorieën gevoelig materiaal bevat.

Impero Webcheck beschermt het schoolnetwerken tegen versleuteld verkeer – inclusief virusgebaseerde bedreigingen en proxyvermijding – en zorgt ervoor dat elk apparaat in het netwerk veilig is.

Bescherm studenten overal

Impero Webcheck maakt het eenvoudig om studenten te identificeren die misbruik maken van het schoolnetwerk. Integratie met populaire directorysystemen zoals Microsoft Active Directory, Microsoft Azure Directory, Apple Open Directory en Google Directory zijn beschikbaar. Individuele gebruikers worden geïdentificeerd met behulp van IP-adressen en directorysynchronisatie.

Eén implementatie

Impero Webcheck heeft slechts één set-up nodig om filterservices te leveren aan meerdere locaties.

Impero's internetfiltersoftware voor scholen ondersteunt centraal beheer en rapportages, maar het is nog steeds eenvoudig om machtigingen aan elke school te delegeren. Filteracties kunnen worden toegepast op een school, een groep of op individuele basis, om de juiste toegang tot de juiste gebruiker op het juiste moment mogelijk te maken.

Veelgestelde vragen

Impero - Cliënt filter: Filtert het webverkeer op basis van het apparaat en wordt gebruikt als de leerling of leerkracht het apparaat mee naar huis kan nemen en het filteren thuis verder wil zetten. Dit kan in de cloud of on-premise zijn. Deze is gebaseerd op een prijs per apparaat model. 
 
Webcheck - Netwerk Filter: Filtert het webverkeer op basis van het netwerk van de school/organisatie. Dit kan in de cloud of on-premise zijn. Deze is gebaseerd op een prijs per leerling model. 
 
Voorbeeld: Een school met in totaal 1.000 leerlingen/medewerkers die netwerkfiltering nodig heeft koopt voor 1.000 gebruikers. Maar als ze ook 200 apparaten hebben die leerlingen of medewerkers mee naar huis nemen, dan hebben ze Netwerkfiltering voor 1.000 gebruikers nodig plus cliënt filtering voor 200 apparaten nodig. Als ze niet willen filteren thuis dan zijn de Cliënt licenties niet nodig.
De Cloud versies worden gehost door Impero en de on-premise versies worden gehost door de school zelf. De on-premise licenties hebben daardoor een lagere prijs dan de cloudlicenties.

In het kort

  • Aanbieder
    Impero Netop