Licentie

Impero Client filter Cloud - 3 jaar

Deze uitbreiding op Impero Webcheck beschermt leerlingen op alle apparaten, ongeacht hun locatie, en leidt al het verkeer terug naar de school via een filter op het apparaat.

  • Bescherm leerlingen
  • Filter het online verkeer terug naar de school
  • Betreft een uitbreiding van Impero Webcheck

Veelgestelde vragen

Impero - Cliënt filter: Filtert het webverkeer op basis van het apparaat en wordt gebruikt als de leerling of leerkracht het apparaat mee naar huis kan nemen en het filteren thuis verder wil zetten. Dit kan in de cloud of on-premise zijn. Deze is gebaseerd op een prijs per apparaat model. 
 
Webcheck - Netwerk Filter: Filtert het webverkeer op basis van het netwerk van de school/organisatie. Dit kan in de cloud of on-premise zijn. Deze is gebaseerd op een prijs per leerling model. 
 
Voorbeeld: Een school met in totaal 1.000 leerlingen/medewerkers die netwerkfiltering nodig heeft koopt voor 1.000 gebruikers. Maar als ze ook 200 apparaten hebben die leerlingen of medewerkers mee naar huis nemen, dan hebben ze Netwerkfiltering voor 1.000 gebruikers nodig plus cliënt filtering voor 200 apparaten nodig. Als ze niet willen filteren thuis dan zijn de Cliënt licenties niet nodig.
De Cloud versies worden gehost door Impero en de on-premise versies worden gehost door de school zelf. De on-premise licenties hebben daardoor een lagere prijs dan de cloudlicenties.

In het kort

  • Aanbieder
    Impero