Licentie

Microsoft Power Pages

Met Power Pages bouw je eenvoudig een website, ook als je geen programmeerkennis hebt. Heb je deze kennis wel? Dan kun je aan de slag met geavanceerdere websites.

  • Aan de slag zonder programmeerkennis
  • Bouw een basiswebsite via een wizard-sjabloon
  • Met kennis: mogelijk om geavanceerde websites te bouwen

Microsoft Power Pages - preview

Met Power Pages bouw je websites. Je kunt hier, net als bij alle andere producten uit het Power Platform, al mee beginnen zonder enige programmeerkennis. Een soort wizard-sjabloon helpt je dan op weg en na afloop heb je een eenvoudige website gemaakt.

Wil jij dieper de codering in of de website persoonlijk, op maat en/of geavanceerd maken? Dat is ook mogelijk, als je over de juiste kennis beschikt. Met ontwikkelkennis ga je gewoon zelf met de codering aan de slag, die je op ieder moment kan bekijken en aanpassen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld iemand zonder kennis alvast iets laten bouwen, en ga je als ontwikkelaar hier later mee verder. Je hoeft dan niet helemaal opnieuw te beginnen met bouwen.

Microsoft Power Pages is vanuit Power Apps Portals doorontwikkeld tot een aparte tool. Het is het vijfde product binnen het Power Platform.

Let op: preview

Microsoft Power Pages is momenteel in preview, dus dat betekent dat de tool op dit moment is vrijgegeven voor klanten voor evaluatiedoeleinden. Nog niet alle functies zijn beschikbaar en het product is nog niet helemaal voltooid. Maar: je kunt Power Pages wel vast uitproberen met een proefversie. Daarbij speel je dan ook een rol in de doorontwikkeling van het product, want producten in de preview-versie kunnen nog wijzigingen krijgen vóórdat ze openbaar beschikbaar worden gesteld.

De verwachting is dat er half oktober meer informatie vrijkomt over Power Pages. Wij zullen onze informatie hierop aanpassen en weten dus voor nu nog niet of de tool onderdeel wordt van het basispakket of dat je het als aanvullend product kan bestellen.

Meer informatie?

Lees de informatie over Power Pages op de website van Microsoft of lees deze blog.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft

Voor deze licentie heb je ook één van de onderstaande licenties nodig

Basispakket Microsoft (incl. M365 A3 voor medewerkers)

Offerte of meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen

Aanvragen

Hulp nodig?

Neem dan gerust contact op met onze Servicedesk. We staan iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar!