Adobe-overeenkomst

In 2018 is er een nieuwe tweejarige Adobe-overeenkomst ingegaan. Nieuw in deze overeenkomst is dat scholen afrekenen per fte op basis van aantallen uit de jaaropgave. Dat betekent dat Adobe-software qua prijs toegankelijker is voor het onderwijs dan voorheen.

In de nieuwe overeenkomst kunnen scholen kiezen voor de instellingslicentie van Acrobat Pro of de Creative Cloud for Enterprise.

Creative Cloud for Enterprise
Kiest u voor de Creative Cloud for Enterprise, dan mag u alle profesionele producten van Adobe onbeperkt installeren op devices van de school. Ook op alle devices in de klas- en computerlokalen.

Acrobat Pro
Nieuw is de Acrobat Pro instellingsbrede-licentie. Met Acrobat Pro maakt u van PDF's slimme bestanden die u kunt bewerken, ondertekenen, beveiligen en doorzoeken. Ook stuurt en beheert u documenten op een veilige manier volgens de AVG-standaarden.Ook voor Acrobat Pro geldt: u mag dan onbeperkt installeren op devices van de school.

Dummy

Vragen of meer informatie?

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur via 030 2856 870 of stuur een e-mail naar info@apsitdiensten.nl.

Dummy
Adobe-software is misschien niet in de allereerste plaats ontworpen voor kinderen, maar het biedt veel mogelijkheden voor het onderwijs en de software is heel goed te gebruiken op school, zeker ook voor jongere kinderen. Hoe je Adobe wilt toepassen in de les, hangt van de creativiteit van de leerkracht af, maar er kan heel erg veel!
Hilde Maassen, docent fotografie op het Grafisch Lyceum Rotterdam