IPON

IPON is de ontmoetingsplek voor iedereen die met ICT in het onderwijs werkt. APS IT-diensten is mede-initiatiefnemer van IPON.

Naast een zeer uitgebreid beursprogramma bieden we een gevarieerd congres- en seminarprogramma. Als mede-initiatiefnemer zullen wij ook aanwezig zijn met een stand en een eigen theater.  

Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software. 

Het thema van deze editie is van ‘Professionalisering en 21e eeuwse vaardigheden’. Termen die u vast en zeker op school regelmatig hoort terugkomen. Het congresprogramma, de open-leerpleinen, het Kennistheater, de Leermiddelenbeurs, de Expertise Summit en de Gewoon Speciaal-conferentie zullen bijdragen aan het thema van dit jaar.

Praktische informatie

Inschrijven en toegangsticket
Klik hier voor de website of registreer u via deze link en ontvang uw toegangsbewijs via de mail. Neem uw toegangsbewijs (digitaal of geprint) mee naar IPON en ontvang uw badge bij binnenkomst.

Programma
Momenteel is de programmacommissie druk bezig met het samenstellen van het programma. In december zal het programma online komen te staan. 

Dummy
Dummy

Informatie

Data: 7 en 8 februari 2018
Openingstijden: 9:30 uur tot 17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Toegangsprijs: gratis bij voorinschrijving

Register Leraar

IPON is aangemeld en gevalideerd door Register Leraar. Tijdens het bezoek aan IPON kunt u bij de informatiebalie uw certificaat afhalen.

Presentaties en workshops

Tijdens de IPON zullen er meer dan 100 presentaties en workshops worden gegevens door onderwijsprofessionals en bedrijven. Deze presentaties geven inzicht in innovaties op het gebied van leermiddelen, ICT-toepassingen en technische ondersteuning.