Netop Vision 365 voor Windows 10

Gepubliceerd op: 22 mei 2019
Gebruiken de leerlingen bij u op school Windows 10 apparaten? Speciaal voor Windows 10 heeft Netop de software Vision 365 gelanceerd.

Vision 365 is Classroom Management software. Hiermee wordt digitaal lesgeven overzichtelijker voor zowel de leerkracht als leerling. De software biedt leerkrachten de mogelijkheid gemakkelijk overzicht te houden of restricties te geven welke websites er bezocht mogen worden.

Daarnaast is het mogelijk om leerlingen individueel onderwijs te bieden. U kunt bijvoorbeeld leerlingen die wat meer aandacht nodig hebben een extra opdracht geven en leerlingen die al verder zijn een wat uitdagenderer opdracht. Bekijk de software Netop Vision 365 »

Webinar Classroom Management

Over ditzelfde onderwerp geven we binnenkort een webinar. Tijdens het webinar vertellen wij alles over de mogelijkheden en meerwaarde die Classroom Management leerkrachten biedt. Er komen drie leveranciers (Netop, NetSupport en Impero) aan het woord die uitleggen hoe functionaliteiten bijdragen aan het onderwijs en hoe een leerkracht of beheerder deze functionaliteiten instelt. Meer weten en inschrijven »