Nieuwe overeenkomst Adobe

Gepubliceerd op: 26 mei 2020
Speciaal voor het primair onderwijs is er per 1 juni a.s. een nieuwe Adobe-overeenkomst ingegaan. In deze nieuwe overeenkomst worden de Adobe-varianten aangeboden op basis van het aantal fte uit de jaaropgave.

De licentievarianten van Adobe

Creative Cloud voor Enterprise

De complete suite van Adobe, de Creative Cloud voor Enterprise, bestaat uit alle software (pro-versies) voor het bewerken van foto's, ontwerpen van websites en het maken, beveiligen en bewerken van PDF-bestanden. Denk aan Photshop, Premiere Pro, Adobe Captivate, Acrobat Pro. 

Elke school kan instappen voor een laag bedrag per fte. Met de Creative Cloud voor Enterprise kunnen medewerkers onbeperkt gebruikmaken van alle Adobe-producten. Op alle devices van de instelling, dus ook op devices in klaslokalen. 

Acrobat Pro
Nieuw in de overeenkomst is de Acrobat Pro instellingsbrede-licentie. Voor een aantrekkelijk tarief kan iedere medewerker van de instelling gebruikmaken van Acrobat Pro. Acrobat Pro maakt van PDF's slimme bestanden die u kunt bewerken, ondertekenen, beveiligen en doorzoeken. Ook stuurt en beheert u documenten op een veilige manier volgens de AVG-standaarden. Voor meer informatie over (nieuwe) functionaliteiten, klikt u hier.