Microsoft Office 365

Wat is Office 365?

Office 365 is een professionele, online werkomgeving die 24/7 en 365 dagen per jaar vanaf iedere locatie bereikbaar is via een internetverbinding. U kunt Office 365 voor persoonlijk gebruik inzetten, maar natuurlijk ook voor uw professionele werkzaamheden, om samen te werken in projectgroepen of om te gebruiken in de les.

Volgens een analyse van de PO-Raad, VO-raad, Kennisnet, APS IT-diensten en SLBdiensten stroken de voorwaarden die Microsoft stelt aan het gebruik van Office 365 met het privacyconvenant dat PO-Raad en VO-raad eerder sloten met uitgeverijen en leveranciers.

Bent u in het bezit van de Microsoft licentieovereenkomst, dan kunt u kosteloos Office 365 for Education (A3) bij ons aanvragen.

Office 365 trainingen

Omdat Office 365 veel functionaliteiten heeft en er steeds nieuwe mogelijkheden bij krijgt, is het belangrijk om te weten wat er allemaal mogelijk is en hoe u dat kunt beheren en toepassen in uw eigen onderwijsorganisatie. Omdat niet iedereen op hetzelfde niveau zit wat betreft invoering en gebruik, hebben we een training en masterclasses beschikbaar die aansluiten bij de verschillende niveaus van kennis en ervaring met Office 365.

Ons aanbod is gebaseerd op gebruik door en voor het onderwijs. Het trainingsmateriaal en de praktijkvoorbeelden komen uit bestaande onderwijsorganisaties. Bovendien hebben onze trainers allemaal een onderwijsachtergrond. Door continue professionalisering van onze trainers is de inhoud altijd actueel en innovatief, maar wel afgestemd op onderwijs.

We hebben al vele honderden deelnemers welkom mogen heten. De trainingen werden door hen hoog gewaardeerd! 

Naar de trainingen >

De feiten over de cloud en Office 365 bekijken

We willen graag de meest gehoorde misvattingen over het werken in de cloud rechtzetten.

MYTHE 1: Office 365 bestaat alleen uit Office-programma's in de cloud en ik kan het alleen online gebruiken.
FEIT: Office 365 is een pakket met cloud gebaseerde diensten die de Office-toepassingen kan bevatten die u al kent en gebruikt, waaronder Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Deze programma's kunt u gewoon installeren en ook offline gebruiken. 

Bekijk de andere 8 mythen >>


Let op:

Bent u al in het bezit van het Microsoft-basispakket, dan kunt u kosteloos de Cloudbundel aanvragen. Deze bundel bestaat uit alle online producten uit het Microsoft-basispakket, waaronder Microsoft 365 Education A3 en Advanced Threat Protection Education.

 Office 365 aanvragen

 

Vragen over onze trainingen?

Neem dan contact op met Carmen van der Aa, manager trainingen en studiereizen via 030 2856 870 of info@apsitdiensten.nl.

Carmen van der Aa