Ondersteuning en Advies

Slim en voordelig hardware inkopen

Scholen en besturen kopen regelmatig hardware in en steeds vaker zijn zij hierbij aanbestedingsplichtig. Deze procedures zijn complex en kosten vaak veel geld en tijd.  In samenwerking met DASmakkelijk bieden we een aanbestedingsdienst aan voor het gehele (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs: DAS (dynamisch aankoopsysteem). Hiermee wordt het mogelijk om snel, eenvoudig, tegen lage kosten en rechtmatig hardware aan te kopen. Zo houden scholen en besturen geld over voor het onderwijs.  

Koopt je bestuur of school regelmatig hardware in? Digiborden,computers en laptops, Chromebooks of misschien netwerkapparatuur? Dan kan een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS) interessant voor je zijn.  

Voordelen van het DAS 

Met het dynamisch aankoopsysteem doe je een aankoop die voldoet aan de Europese aanbestedingswetgeving. Ook bespaar je tussen de 10% tot 15% op je aankoop, in vergelijking met een raamovereenkomst, door de concurrentie die ontstaat tussen de leveranciers in het aankoopsysteem. Met een Dynamisch Aankoop Systeem bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Het aankoopproces neemt in vergelijking met een raamovereenkomst veel minder tijd in beslag en levert betere prijzen dan onderhands aanbesteden.  

De voordelen in het kort

    • Direct besparen op het inkopen an hardware (10% tot 15%)
    • Vereenvoudigde en snellere wijze van aanbesteden tegen lagere (proces) kosten;
    • Rechtmatig: je voldoet aan de Europese aanbestedingswetgeving;
    • Overzichtelijk en transparant: alle informatie en correspondentie terug te vinden binnen één systeem.

Wil je meer weten? Bekijk dan dit uitlegdocument. Hierin lees je stap voor stap hoe het proces verloopt. Je kunt ook de veelgestelde vragen bekijken via deze link

Heb je vragen?

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze ServiceDesk. Zij helpen je verder bij het in gang zetten van de aanbesteding.

030-2856870 info@apsitdiensten.nl