Ondersteuning en Advies

Ondersteuning: migratie naar de cloud

Veel onderwijsorganisaties werken inmiddels in de cloud. Werken jullie nog niet in de cloud en heb je hulp nodig bij de migratie naar Microsoft? Of gaat de organisatie fuseren en wil je verschillende omgevingen samenvoegen? Maak dan gebruik van onze expertise.

De afgelopen jaren hebben onze consultants verschillende onderwijsorganisatie ontzorgd door tenant migraties uit te voeren. Ook bij de overstap van het Google platform naar Microsoft.

SharePoint omgeving

Werk je nog met een klassieke SharePoint omgeving? We adviseren om deze over te zetten naar een moderne SharePoint omgeving. Deze kun je integreren op mobiele apparaten en koppelen aan Teams. Een bijkomend voordeel is dat moderne SharePoint omgevingen veel sneller zijn. Daarbij is de interface veel gebruiksvriendelijker.

Wat levert deze dienst op?

Een zorgeloze datamigratie tussen verschillende platformen! We kunnen de dienst ook uitbreiden met een introductietraining. Zo worden de medewerkers direct wegwijs in de nieuwe omgeving. Iedereen kan een standaard migratie uitvoeren, maar wij denken graag mee over wat de optimale structuur is binnen de nieuwe omgeving. In een aantal gevallen is het ook noodzakelijk om SharePoint of Teams een stukje in te richten.

Meer ondersteuning en advies

Onze consultants zijn breed inzetbaar en ondersteunen je graag. Ze hebben zelf voor de klas gestaan en werken al ruim 25 jaar met Microsoft. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat onderwijs en ICT samen te brengen en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze ondersteuning en advies