Over APS IT-diensten

Heb je een vraag over de diensten en producten van APS IT-diensten? Bel of mail je dan naar de ServiceDesk. Elke werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur zijn wij bereikbaar. Kim Velo, Petra Timmermans, Jeslyn Hardeveld en Miranda Vleerlaag staan je graag te woord.  

We horen graag van je, want dankzij jouw vragen en opmerkingen kunnen wij onze service en dienstverlening verbeteren.

Dit zijn wij

Erkend belangenbehartiger voor 98% van het primair onderwijs

  • Biedt voordelige licenties en programmatuur
  • Legt verbindingen tussen ICT en praktijk
  • Levert advies op maat

APS IT-diensten is een door het onderwijs erkend belangenbehartiger op het gebied van ICT voor het primair onderwijs. Dat zijn we geworden dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd dienstenaanbod.

In 1994 stopte de overheid met de ICT -invoeringsprojecten in het onderwijs. Vanaf dat moment moesten scholen zonder hulp van de overheid hun ICT- beheer en -onderhoud inrichten. Scholen ontdekten al snel dat het zelf aanschaffen van nieuwe software een erg kostbare zaak was. APS IT-diensten is vanuit dit oogpunt in 1994 opgericht als intermediair tussen de softwarebranche en het primair onderwijs, om op grote schaal te kunnen inkopen en daarmee hoge kortingen te krijgen. Hierdoor hoefden scholen of schoolbesturen niet meer zelf met een reseller of leverancier te onderhandelen en dat leverde tijdwinst en forse kostenbesparingen op.

Omdat er ook behoefte bleek aan ondersteuning bij het maken van de juiste ICT-keuzes en effectieve en efficiëntie implementatie van ICT, hebben wij in de loop der jaren onze dienstverlening uitgebreid. Ook voor training, advies, studiereizen en consultancy op maat bent u bij APS IT-diensten aan het juiste adres.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Spreekt deze vorm van ondersteuning u aan? Neem dan contact met ons op: