BIC-netwerk

Het bovenschools ICT-coördinatoren-netwerk (BIC-netwerk) is een landelijk kennisnetwerk en een samenwerkingsverband van bovenschoolse ICT-coördinatoren. Zij wisselen in het netwerk op bovenschools niveau relevante aspecten van ICT en onderwijs uit.
 
Het BIC-netwerk is een initiatief van APS IT-diensten en opereert zelfstandig en onafhankelijk van commerciële partijen.

 

Lid worden van het BIC-netwerk?

Wij nodigen u graag uit om lid te worden van het BIC-netwerk. Bent u bovenschoolse ICT-coordinator en wilt u ook lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in. Er is nog ruimte voor nieuwe leden!

In het BIC-netwerk gaat u werken aan uw eigen professionaliteit en competenties, en deelt u samen met anderen ervaringen en kennis.

Er zijn vier bijeenkomsten per schooljaar, de agenda is afhankelijk van de gezamenlijk gekozen thema's. Deelnemen aan het BIC-netwerk kost € 425,- (excl. BTW) per jaar.


Voordelen als lid van het BIC-netwerk

  • Kennis en ervaringen uitwisselen met collega's
  • Verbindingen leggen tussen ICT en praktijk
  • Werken aan professionalisering
Dummy
Het ontmoeten van anderen en onderwerpen met elkaar bespreken, dat is heel inspirerend. We zoeken elkaar op, je gaat elkaar leren kennen. Op bijeenkomsten kunnen we good practices delen, om met elkaar te proberen om verder te komen"
Erik van der Saag, Bovenschools ICT’er bij Stichting Tabijn

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over het BIC-netwerk of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.