Coronamaatregelen bij APS IT-diensten

Op deze pagina lees je meer over ons beleid met betrekking tot het coronavirus en de consequenties voor onze trainingen. 
 
Door corona hebben we de afgelopen maanden geen live-trainingen kunnen geven. Mede dankzij de inzet van onze trainers en deelnemers zijn wij erin geslaagd het overgrote deel van onze trainingen online via Teams te laten plaatsvinden. 

Helaas is de coronacrisis nog niet voorbij. Daarom bieden we de laatste trainingen van dit schooljaar nog steeds online aan. Maar, dankzij de versoepeling van de maatregelen ontstaat er ruimte om vanaf september weer te starten met trainingen voor ICT’ers bij ons op kantoor of voor een training van het gehele team bij jullie op locatie. De trainingen voor leerkrachten vinden in het nieuwe schooljaar nog zoveel mogelijk online plaats om leerkrachten in deze hectische tijd met hoge werkdruk de reistijd te besparen. Het is nu al mogelijk om je in te schrijven voor de trainingen van komend schooljaar.  

De maatregelen 

Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM en de overheid. We hebben de volgende maatregelen getroffen om de trainingen bij ons op kantoor veilig te laten plaatsvinden: 
 • Iedere deelnemer heeft zijn eigen bureau met spatscherm op ruim 1,5 meter afstand;
 • Bij het betreden van ons kantoor moeten de handen gedesinfecteerd worden met een aanwezige gel of spray;
 • Lunchen in de trainingsruimte of buiten;
 • Maximaal 2 personen tegelijk naar het toilet;
 • Na iedere training worden alle bureaus en spatschermen grondig gereinigd;
 • Deelnemers én trainers met klachten moeten thuisblijven.

Wat te doen bij klachten

De gezondheid van onze deelnemers, trainers en medewerkers bij ons op kantoor staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat je thuisblijft wanneer je één of meerdere van onderstaande klachten hebt of je bent verzocht om in isolatie te gaan:

 • Verkouden (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn);
 • Hoesten;
 • Benauwdheid;
 • Verhoging of koorts;
 • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).

Mocht je één van bovengenoemde klachten hebben, dan verzoeken we je om met ons contact op te nemen. Dan kijken we met elkaar naar een passende oplossing. 
 
Bij wijzigingen in het beleid van de overheid kunnen we besluiten om de live-trainingen te verschuiven, annuleren of online te laten plaatsvinden. Je wordt hier tijdig over geïnformeerd.  

Informatiebijeenkomsten en webinars

Naast trainingen organiseren we doorlopend webinars voor beheerders, directie en leerkrachten over uiteenlopende onderwerpen. Het volledige overzicht van onze webinars vind je hier. Ook organiseren we in het najaar weer gratis informatiebijeenkomsten. Zodra deze bekend zijn, word je via onze nieuwsbrief op de hoogte gesteld. 

 

Voor vragen zijn we op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar via 030-2856870 of info@apsitdiensten.nl.  

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet.  

Dummy