Nieuwsbrief en Magazine

APS IT-diensten nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van nieuw aanbod en relevant nieuws over ICT in het onderwijs. Via deze link kun je je aanmelden voor deze nieuwsbrief. Afmelden kan via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Microsoft 365 nieuwsbrief voor beheerders en eindgebruikers

Ook op het gebied van Microsoft 365 houden we je op de hoogte. We hebben een nieuwsbrief specifiek voor beheerders, met daarin technische tips voor de hoofdbeheerder van de Microsoft 365 omgeving.

Daarnaast is er een nieuwsbrief voor eindgebruikers waarin we praktische tips delen, bijvoorbeeld over het gebruik van applicaties in de klas, bedoeld voor gebruikers van Microsoft 365.

Via deze link schrijf je je in voor de Microsoft 365 nieuwsbrief voor beheerders
Via deze link schrijf je je in voor de Microsoft 365 nieuwsbrief voor eindgebruikers

Afmelden voor de nieuwsbrief kan via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Het magazine

Achter de schermen is ons vernieuwde magazine dat zowel digitaal als op papier verschijnt. Daarin laten we bestuurders, ICT'ers en leerkrachten aan het woord en geven we zo een kijkje achter de schermen bij onderwijsinstellingen. Klik hier om de laatste editie te bekijken.

Elke relatie ontvangt een papieren exemplaar om te verspreiden binnen de school. Wil je alleen een digitale versie ontvangen of afmelden voor ontvangst? Dan verzoeken we je een e-mail te sturen naar info@apsitdiensten.nl.