Nieuwsbrief en Magazine

APS IT-diensten nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden we u maandelijks op de hoogte van nieuw aanbod en relevant nieuws over ICT in het onderwijs. Via deze link kunt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief. Afmelden kan via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Office 365 kwartaalnieuwsbrief

Via onze Office 365 kwartaalnieuwsbrief geven we tips over Office 365 applicaties en houden we u op de hoogte van het laatste Office 365 nieuws. Klik hier om u aan te melden voor de kwartaalnieuwsbrief. Afmelden voor de nieuwsbrief kan via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Het magazine

Achter de schermen is ons vernieuwde magazine dat zowel digitaal als op papier verschijnt. Daarin laten we bestuurders, ICT'ers en leerkrachten aan het woord en geven we zo een kijkje achter de schermen bij onderwijsinstellingen. Klik hier om de laatste editie te bekijken.

Elke relatie ontvangt een papieren exemplaar om te verspreiden binnen de school. Wilt u alleen een digitale versie ontvangen of afmelden voor ontvangst? Dan verzoeken we u een e-mail te sturen naar info@apsitdiensten.nl.


Dummy