Over ons

APS IT-diensten behartigt de belangen van het primair onderwijs op het gebied van ICT en onderwijs. Onafhankelijk van leveranciers en/of andere ICT ondersteunende bedrijven maken wij ons sterk voor alle speciaal onderwijs- en basisscholen in Nederland zodat zij tegen gunstige prijs en voorwaarden optimaal gebruik kunnen maken van ICT. Juiste kennis en inzet van ICT is van essentieel belang, vooral in deze tijd. Dankzij onze goede onderhandelingspositie en ons uitgebalanceerde dienstenaanbod kunnen wij scholen hierin ondersteunen.

In 1994 is APS IT-diensten opgericht als intermediair tussen de softwarebranche en het primair onderwijs, om op grote schaal te kunnen inkopen en daarmee hoge kortingen te krijgen. Hierdoor hoefden scholen of schoolbesturen niet meer zelf met een reseller of leverancier te onderhandelen en dat leverde tijdwinst en forse kostenbesparingen op.

In de loop der jaren hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Er bleek steeds meer behoefte aan ondersteuning bij het maken van de juiste ICT-keuze en effectieve en efficiënte implementatie van ICT. Ook voor training, advies, studiereizen en consultancy op maat bent u bij APS IT-diensten aan het juiste adres.

Dit zijn wij:

Erkend belangenbehartiger van het primair onderwijs op het gebied van ICT en onderwijs. Dit doen wij door:

  • voordelige licenties en programmatuur aan te bieden;
  • verbindingen te leggen tussen ICT en praktijk;
  • advies op maat te leveren.
werkvelden
Unknown

Menno Smidts

Unknown

Nico van Tricht

Unknown

Carmen van der Aa

Unknown

Petra Timmermans

Unknown

Nienke Blommesteijn

Unknown

Marianne de Boer

Ook bij ons aansluiten?

Bijna alle scholen in het basis- en speciaalonderwijs maken al gebruik van onze dienstverlening. Wilt u als instelling ook bij ons aansluiten? Vul dan ons inschrijfformulier in. Deze kunt u terugvinden onder aanmelden. Na het verwerken van het formulier ontvangt u van ons een e-mail met inloggegevens voor de webwinkel. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!
Unknown

Michael van Dijk

Unknown

Jermaine Fränkel

Unknown

Fred Geurtsen

Unknown

Jeslyn Hardeveld

Unknown

Charles Hunfeld

Unknown

Jarno Klompenhouwer

Dummy
Luisteren naar de klanten en weten wat ze echt willen, dat is onze kracht."
Nico van Tricht, Directeur van APS IT-diensten
Unknown

Ellen Wieland

Unknown

Andrea Uiterwijk

Unknown

Marvin van der Vegt

Unknown

Kim Velo

Unknown

Miranda Vleerlaag