De ICT-webwinkel schoolspot

Schoolspot is dé ICT-webwinkel exclusief voor medewerkers en (ouders van) leerlingen in het basis- en speciaal onderwijs. Met veel korting (tot wel 90%) kunt u via schoolspot officiële software, clouddiensten, hardware en andere ICT-gerelateerde producten bestellen. Er is keus uit ruim 200 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, Norton, McAfee, Microsoft en specifieke educatieve softwareleveranciers.

APS IT-diensten sluit voor schoolspot overeenkomsten af met leveranciers. Door deze slimme overeenkomsten en doordat uw basisschool vaak al schoolovereenkomsten inclusief het recht voor thuisgebruik heeft afgesloten, ontvangt u flinke onderwijskorting via schoolspot. Hiermee is schoolspot een dienst voor het onderwijs.

Dummy
Dummy
Dummy

Populaire producten

Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
" Met veel plezier promoot ik schoolspot om zoveel mogelijk ouders van leerlingen en medewerkers op de hoogte te brengen van de hoge korting en andere voordelen van schoolspot.''
Johan Claessens, ICT’er en leerkracht groep 8 bij Odaschool Weert

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over schoolspot? Neem dan gerust per e-mail contact met ons op. Op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur zijn we ook per chat bereikbaar.