Wie zijn wij?

Wij zijn op zoek naar een junior contractmanager!

Draag jij graag bij aan het toegankelijker maken van ICT binnen het basis- en speciaal onderwijs? Dan is de functie van junior contractmanager (32 - 40 uur) interessant voor jou!

Wie zijn wij?

APS IT-diensten is een begrip in het basis- en speciaal onderwijs. Met onze specialistische kennis ondersteunen wij bijna 100% van de scholen op het gebied van ICT en leveren wij een belangrijke bijdrage aan het digitaliseren van het onderwijs in Nederland. Zo zijn wij in de coronatijd nauw betrokken geweest bij het lesgeven op afstand. 

Onze betrokkenheid bij het onderwijs is groot en alle medewerkers zetten zich met heel veel plezier in om daaraan bij te dragen. We zijn een platte en informele organisatie en vormen een gezellig team met betrokken collega’s. Iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen.

De digitalisering in het onderwijs zal de komende jaren een verdere vlucht nemen. Vooral het uitbreiden van het ICT-portfolio en het professionaliseren van de nieuwe en bestaande contracten staat voor ons hoog op de agenda. Het team Product- en Contractmanagement levert hier een belangrijke toegevoegde waarde. Ter uitbreiding van dit team zijn we op zoek naar een junior contractmanager!

Wat ga je doen?

Als junior contractmanager bepaal je samen met collega's in het team welke producten/leveranciers moeten worden gecontracteerd. Jouw focus ligt vooral op het voeren van onderhandelingsgesprekken met leveranciers van ICT-(cloud)diensten. Het doel hiervan? Samen tot de beste voorwaarden voor scholen komen! Jouw drive is om ICT voor het onderwijs betaalbaar te maken. Vanuit je inhoudelijke contract- en productkennis ben je ook betrokken bij webinars. En je adviseert en ondersteunt de Servicedesk bij complexe vragen van scholen over contracten of producten. 

Elke dag is weer anders, dat maakt deze baan zo veelzijdig!


Dit breng je met je mee

Je hebt een passie voor onderwijs. In een organisatie met maatschappelijke relevantie kom jij echt tot je recht. Daarnaast ben je een kritische vragensteller en onderscheid jij je door pragmatisme, realisme en oog voor detail. Je hebt je zaken goed op orde en werkt zorgvuldig. Vanuit je strategische inzicht zet je tact en diplomatie op een integere manier in om zaken voor elkaar te krijgen. 

Collega’s kunnen op je rekenen en vanuit je open, betrokken en energieke persoonlijkheid draag je bij aan een motiverende en stimulerende werkomgeving. Hoewel je zelfstandig kunt werken, is samenwerken voor jou essentieel om tot optimaal resultaat te komen.

Ook als je nog geen ervaring als contractmanager hebt maar vanuit je opleiding bekend bent met de theorie van contractmanagement/inkoop, nodigen we je van harte uit om op deze functie te solliciteren. Wij hechten veel waarde aan intrinsieke motivatie voor het vakgebied en het onderwijs!

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je minimaal over:

  • Een afgeronde hbo opleiding;
  • Bij voorkeur enige kennis van contract- en leveranciersmanagement;
  • Juridisch en cijfermatig inzicht;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden. 

Dit krijg je ervoor terug

  • Een zelfstandige baan in een informele, groeiende, moderne organisatie met maatschappelijke relevantie;
  • Uitstekende mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen;
  • Mogelijkheid om een aantal dagen in de week thuis te werken;
  • ATV-regeling waarbij je bij een fulltime dienstverband 12 extra vrije dagen opbouwt;
  • Salaris tussen € 3.000,- en € 4.300,- (afhankelijk van je kwaliteiten en ervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een interessante pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een laptop.

Is deze functie iets voor jou?

Wij besteden de sollicitatieprocedure uit aan een recruitment specialist: Annejet Middendorp van Middendorp recruitment & advies. Je kunt je sollicitatie mailen naar sollicitatie@apsitdiensten.nl. Neem bij vragen vooral contact op met Annejet via 06-29072705.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl