wie zijn wij

Customer support specialist

Software & licenties (32 - 40 uur)

Draag jij graag bij aan het juiste gebruik van en het toegankelijker maken van ICT binnen het basis- en speciaal onderwijs? Dan is onze Servicedesk wellicht een inspirerende nieuwe werkplek voor jou.

Wie zijn wij?

APS IT-diensten is een begrip in het basis- en speciaal onderwijs. Met onze specialistische kennis ondersteunen wij bijna 100% van de scholen op het gebied van ICT en leveren wij een belangrijke bijdrage aan het digitaliseren van het onderwijs in Nederland. We zijn een platte en informele organisatie en vormen een compact team met betrokken collega’s die aanpakken en in samenwerking waarde realiseren voor scholen.

Wat ga je doen?

Onze Servicedesk helpt scholen met al hun vragen over onze dienstverlening. Als customer support specialist beantwoord je telefoontjes en e-mails en zorg je voor een goede afhandeling hiervan. Je blijft openstaande vragen bewaken en informeert de klant over de voortgang. Door de toenemende ICT-afhankelijkheid van scholen en de overgang naar het gebruik van clouddiensten is er sprake van een verschuiving van administratieve klantvragen naar een steeds meer adviserende rol met complexe vraagstellingen. Je krijgt de kans om mede vorm te gaan geven aan deze transitie.

Wat vragen we van je?

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je minimaal over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • 3 jaar ervaring in het adviseren en ondersteunen van klanten;
  • Affiniteit met software en ICT-dienstverlening.

Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een klantgerichte en dienstverlenende instelling. Je hebt een proactieve werkhouding en denkt graag mee over het verder verbeteren van onze dienstverlening. Je kunt goed zelfstandig werken, maar maakt ook graag onderdeel uit van een team.

Wij bieden:

  • Een inspirerende, maatschappelijk relevante en informele werkomgeving;
  • Uitstekende mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen;
  • Bruto startsalaris tussen € 2.700 - € 3.000 (afhankelijk van kwaliteiten en ervaring) op basis van een 40-urige werkweek;
  • 8% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van 40-urige werkweek);
  • ATV-regeling met opbouw van 12 extra vrije dagen per jaar (op basis van 40-urige werkweek);
  • Uitstekende pensioenregeling.

Solliciteren

Wij besteden de sollicitatieprocedure uit aan een recruitment specialist: Annejet Middendorp van Middendorp recruitment & advies. Je kunt je sollicitatie mailen naar sollicitatie@apsitdiensten.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Annejet op 06-29072705.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld