Webinar

Gratis webinar: starten met een goede back-upstrategie

Wist jij dat Microsoft en Google diverse manieren hebben om gegevens te herstellen, maar dat deze leveranciers géén echte back-up regelen? Daarom is het belangrijk om te onderzoeken of een externe back-up voor jullie onderwijsinstelling noodzakelijk is. Want helaas zijn ook scholen steeds vaker slachtoffer van hacks, of gaan er op een andere manier bestanden en persoonlijke gegevens verloren. Tijdens het webinar op 21 maart hoor je van expert Maurits Knoppert alle ins en outs over back-up!

Wat komt er deze bijeenkomst aan bod?

 • Leer meer over het belang van back-up (ook in relatie tot het normenkader)
 • Maak kennis met verschillende oplossingen

Een back-up is een kopie van belangrijke gegevens die op een veilige plaats wordt bewaard. Als er iets misgaat met de originele gegevens, bijvoorbeeld door een ransomware-aanval, storing of menselijke handeling, dan kan een back-up deze herstellen. Dit zorgt ervoor dat alle werkzaamheden en processen snel weer worden voortgezet. De continuïteit van het onderwijs blijft zo gewaarborgd. Ook kan een back-up hoge kosten en reputatieschade beperken. Lees meer over het belang van een back-up.

Een goede back-upstrategie is daarom een essentieel onderdeel in jullie beveiligingsplan. Denken jullie na over back-up? Dan is het belangrijk om een aantal vragen te stellen. De antwoorden hierop dienen als leidraad bij het maken van een keuze rondom back-up. 

Tijdens het webinar op 21 maart bespreekt expert Maurits Knoppert: 

Schrijf je nu in! 

Webinar in het kort

 • Volgende webinar
  donderdag 21 maart
 • Duur
  van 15.30 tot 16.15 uur
 • Niveau
  Basis
 • Prijs
  Gratis

Aanmelden

Schrijf je in - Gratis webinar: starten met een goede back-upstrategie

 1. 21 maart 2024

  van 15.30 tot 16.15 uur Online

Waar en wanneer kan ik deze bijeenkomst volgen?

Links zie je waar en wanneer de bijeenkomst plaatsvindt. Volg je liever samen met je school of bestuur een op maat gemaakte training over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op voor een training op maat.