Jaaropgave 2017

Tijdens de jaaropgave dient de tekenbevoegde van uw organisatie een aantal verplichte gegevens in te vullen voor de berekening van licentiekosten. Dit heeft geen effect op de kosten van het Microsoft Basispakket. Wij vragen het aantal FTE's, medewerkers en leerlingen van de schoolinstelling op te geven, zoals dit ook is doorgegeven bij DUO. Daarnaast vragen we de tekenbevoegde om te controleren of uw netwerkleverancier en uw contactgegevens nog juist zijn.

Microsoft verlenging additionele licenties
Heeft u via ons een Microsoft licentieovereenkomst afgesloten, dan zijn de licenties die niet in het Basispakket vallen jaarlicenties. Deze additionele licenties dient de tekenbevoegde jaarlijks te verlengen om het product te blijven gebruiken. Het Microsoft Basispakket loopt nog tot 31 december 2017 en loopt door tegen dezelfde condities als vorig jaar. U hoeft hier nu niets mee te doen.
De additionele licenties, zoals de serverlicenties en online diensten, zijn jaarlicenties die liepen tot en met 31 december 2016.

Jaaropgave invullen

Klik op de button die op u van toepassing is:

Jaaropgave bestuur

Jaaropgave school

Gratis Office 365 bijeenkomst in uw regio

Maakt u nog geen gebruik van Office 365, maar overweegt u wel om naar Office 365 over te stappen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een gratis informatiebijeenkomst in uw regio.