Stap 2 - Sluit de overeenkomst voor het Basispakket en eventuele additionals opnieuw af

Klik op onderstaande button om de nieuwe overeenkomst voor het Microsoft basispakket af te sluiten.

Knop: Sluit het Microsoft basispakket af

Werk je met leerlingen in Microsoft 365? Bestel dan via onderstaande button het Microsoft Basispakket Cloudlicenties voor leerlingen.

Tip: het scheelt je tijd als je met leerlingen werkt om eerst de Cloudlicenties voor leerlingen op te zoeken, dan verschijnt het basispakket vanzelf als voorwaardelijke licentie en kun je ze in één keer beide bestellen. 

Knop: Cloudlicenties voor leerlingen bestellen

Heb je nog extra licenties of andere additionele producten nodig, zoals o.a. (SQL en/of Windows) serverlicenties, Power BI Pro, Phone System, Visio of Project? Geen probleem! Deze kun je ook direct bestellen. De licenties voor additionele producten zijn jaarlijks opzegbaar. Let op: wanneer je niet tijdig opzegt worden ze automatisch verlengd.

Wil je je huidige portfolio bekijken? Klik dan op deze link.

Knop: Ga naar additionele Microsoft licenties 

Vergeet niet je bestelling af te ronden.

Knop: bestel de producten in je winkelwagen

Belangrijke informatie voor schoolbesturen

Portfolio's controleren en basispakket per school bestellen

Handel je namens een bestuur met meerdere scholen? Dan is het belangrijk dat je de portfolio’s van alle scholen controleert en het basispakket per school opnieuw bestelt. Ook hier klik je weer op Alles selecteren in het drop down menu achter Organisaties voor een volledig overzicht.

Aanbesteden

We bieden je de mogelijkheid je inkoopdossier voor de Microsoft licenties rechtmatig te maken wanneer je gebruikmaakt van deze overeenkomst. Dat is nodig wanneer je schoolbestuur aanbestedingsplichtig is, maar ook voor iedereen met een formeel inkoopbeleid is dit handig. Wil je hier gebruik van maken? Dan dien je tijdens het bestellen ons te machtigen om jouw instelling mee te nemen in de aanbesteding. Lees hier alles over deelnameverklaring aanbesteden.