Schoolspot

Bestellen bij schoolspot

Wil je een Offfice pakket, een antivirusprogramma of denk je er juist aan om een nieuwe laptop te gaan kopen? Op schoolspot.nl kun je kiezen uit ruim 200 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, Apple, Lenovo, McAfee, Microsoft, Norton en specifieke educatieve softwareleveranciers.

Gratis account aanmaken

Om bij schoolspot te kunnen bestellen, heb je een account nodig. Een medewerker- of leerlingaccount aanmaken doe je in enkele stappen en is bovendien gratis. Echter checkt schoolspot wel na aanmelding of je verbonden bent aan de opgegeven school. Je ontvangt na registratie een e-mail met je inloggegevens. Vervolgens kun je direct bestellen. 

Bestellen bij schoolspot

Het bestellen is vrij eenvoudig. Binnen een paar stappen bepaal je wat je wilt hebben, hoe je wilt betalen en waar je je bestelling geleverd wilt hebben. De prijs die je ziet vóór inloggen, is de prijs die geldt voor leerlingen. Het kan zijn dat de prijs voor medewerkers na inloggen afwijkt, dit is afhankelijk van de licenties die je onderwijsinstelling afneemt van APS IT-diensten, de moederorganisatie van schoolspot.  

Op deze pagina vind je alle informatie over het bestellen bij schoolspot.nl 

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl