Studiereis naar het Executive Briefing Centre van Microsoft (USA)

- Van 18 t/m 23 september 2017
- Samen met diverse bestuurders en ICT-verantwoordelijken
- Op bezoek bij het Executive Briefing Centre van Microsoft  
- Referentiebezoek Amerikaanse scholen
- De manier om dichtbij de nieuwste technologische ontwikkelingen te mogen zijn!

De inschrijving is geopend, neem voor meer informatie contact op met Miranda Vleerlaag (coördinator studiereizen).

De nieuwste ICT-inzichten voor uw organisatie

Microsoft-technologieën en -programmatuur spelen een belangrijke rol binnen de ICT-infrastructuur op school. Zowel op administratief niveau als binnen het primaire proces (het lesgeven). Tijdens deze studiereis naar het  Executive Briefing Center van Microsoft in Redmond komt u heel dichtbij de allernieuwste ICT-ontwikkelingen. Zo dichtbij mogelijk eigenlijk. 


We doen tijdens ons tweedaagse bezoek aan Microsoft veel kennis en ervaring op over de visie die Microsoft heeft op de ontwikkelingen binnen programmatuur en diensten voor de komende 4 tot 5 jaar. Daarnaast bezoeken we twee Amerikaanse scholen. Vorig jaar waren dat een van de scholen van het Bellevue School District en de Forest Ridge School.

Speciaal georganiseerd voor bestuur/management en IT

Deze reis wordt speciaal georganiseerd voor leden van het bestuur of management en IT (eind-)verantwoordelijken uit het primair en voortgezet (speciaal) onderwijs. Indien u wilt deelnemen, dan is dat bij voorkeur op basis van deelname door twee personen uit uw instelling: één vanuit bestuursverantwoordelijkheid en één vanuit ICT-verantwoordelijkheid. 

De reis inspireert (ondersteunt en versterkt) uw visie op uw meerjarig ICT-beleid. En omdat we deze reis met een groep bestuurders en ICT-verantwoordelijken maken is er voldoende mogelijkheid om met elkaar te sparren over de ontwikkelingen/ implementatie en beleidsmatige consequenties van het gebruik en de van  (nieuwe) Microsoft programmatuur en diensten.

Praktische informatie

-Datum: 18 tot en met 23 september 2017 
-Kosten: € 2.750,-. Deze bijdrage dekt de kosten van de vliegreis (economy tarief), de overnachtingen (op basis van een eenpersoonskamer), de transfers, de gezamenlijke maaltijden en drankjes. 

Vliegt u mee naar Redmond, USA?

De inschrijving is geopend, neem voor meer informatie contact op met Miranda Vleerlaag (coördinator studiereizen).

Voorbereiding 

Voor alle deelnemers wordt op woensdag 6 september van 16.00 tot 20.00 uur een introductiebijeenkomst georganiseerd ter voorbereiding op deze studiereis. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met de andere deelnemers. Tevens bespreken we de accenten die aan de diverse programmaonderdelen moeten worden gegeven en hoe het programma aldaar eruit ziet. Deze bijeenkomst zal bij APS IT-diensten in Utrecht plaats vinden.  

 

 

Microsoft studiereis Microsoft studiereis Microsoft studiereis

 

 

 

Vragen en meer informatie?

Wilt u meer weten over onze studiereis? Neem dan contact op met met Miranda Vleerlaag (coördinator studiereizen)

Miranda Vleerlaag

 APS IT-diensten studiereis Redmond USA Microsoft

Mogelijke onderwerpen

Microsoft in Education: Vision
Microsoft Technology for Education
Role of Devices & Windows 10 Education
Office365 and Cloud in Education
Azure solutions in Education
Cybercrime Center
Microsoft Classroom Tools
Minecraft Education
Transformation of Learning

Weetje…

Op een gebied van bijna 15 km bij 8 km staan de belangrijkste hoofdkantoren van Microsoft in een bosrijke omgeving, de Microsoft Corporate Campus. Meer dan 93.000 medewerkers werken hier fulltime aan het ontwikkelen en verspreiden van nieuwe Microsoft producten.