Microsoft Studiereis

Deze studiereis naar het Executive Briefing Centre van Microsoft heeft als doel in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen (en onderling te delen) over de kijk van Microsoft op zijn ontwikkelingen binnen programmatuur en diensten voor de komende vier tot vijf jaar. De reis dient als ondersteuning en versterking van uw meerjarig ICT-beleid. Daarnaast gaan we ook in op de beleidsmatige consequenties van het gebruik en de implementatie van Microsoft programmatuur en diensten.

Cloud basedMicrosoft studiereis
Veel onderwijsorganisaties hebben de afgelopen jaren fors in hun ICT infrastructuur geïnvesteerd. Microsoft-technologie en programmatuur spelen daarbij een belangrijke rol. Maar er zijn ook steeds meer onderwijsinstellingen die zich een beeld aan het vormen zijn over hoe in de nabije toekomst hun ICT-infrastructuur eruit kan gaan zien als ze gebruik gaan maken van ‘cloud based’-oplossingen. In beide gevallen worden zowel de administratieve processen als de inzet binnen het primaire proces (lesgeven) meegewogen. Beide komen tijdens deze reis ruimschoots aan bod.

 

Tijdens de studiereis bezoeken we twee dagen het Executive Briefing Center van Microsoft in Redmond en twee innovatieve Amerikaanse scholen.

 

Microsoft studiereis Microsoft studiereis Microsoft studiereis

 

Praktische informatie

Data
18 tot en met 23 september 2017 

Meer informatie en aanmelden
Onze unitmanager Trainingen en Studiereizen, Carmen van der Aa, kan u alles vertellen over de reis. Tevens kunt u bij haar aangeven mee te willen gaan.
Mail hiervoor naar: c.vanderaa@apsitdiensten.nl.

Vragen en meer informatie?

Wilt u meer weten over onze studiereis? Neem dan contact op met onze manager trainingen en studiereizen, Carmen van der Aa.  
Via 030 2856 664 of c.vanderAa@apsitdiensten.nl

Carmen van der Aa