Studiereis naar het Executive Briefing Centre van Microsoft (USA)

- Samen met diverse bestuurders en ICT-verantwoordelijken
- Op bezoek bij het Executive Briefing Centre van Microsoft  
- Referentiebezoek Amerikaanse scholen
- De manier om dichtbij de nieuwste technologische ontwikkelingen te mogen zijn!

De studiereis zal in de derde of vierde week van september 2019 plaatsvinden.

De nieuwste ICT-inzichten voor uw organisatie

Microsoft-technologieën en -programmatuur spelen een belangrijke rol binnen de ICT-infrastructuur op school. Zowel op administratief niveau als binnen het primaire proces (het lesgeven). Tijdens deze studiereis naar het  Executive Briefing Center van Microsoft in Redmond komt u heel dichtbij de allernieuwste ICT-ontwikkelingen. Zo dichtbij mogelijk eigenlijk. 


We doen tijdens ons tweedaagse bezoek aan Microsoft veel kennis en ervaring op over de visie die Microsoft heeft op de ontwikkelingen binnen programmatuur en diensten voor de komende 4 tot 5 jaar. Daarnaast bezoeken we twee Amerikaanse scholen. Vorig jaar waren dat een van de scholen van het Bellevue School District en de St. Thomas School.

Speciaal georganiseerd voor bestuur/management en IT

Deze reis wordt speciaal georganiseerd voor leden van het bestuur of management en IT (eind-)verantwoordelijken uit het primair en voortgezet (speciaal) onderwijs. Indien u wilt deelnemen, dan is dat bij voorkeur op basis van deelname door twee personen uit uw instelling: één vanuit bestuursverantwoordelijkheid en één vanuit ICT-verantwoordelijkheid. 

De reis inspireert (ondersteunt en versterkt) uw visie op uw meerjarig ICT-beleid. En omdat we deze reis met een groep bestuurders en ICT-verantwoordelijken maken is er voldoende mogelijkheid om met elkaar te sparren over de ontwikkelingen/ implementatie en beleidsmatige consequenties van het gebruik en de van  (nieuwe) Microsoft programmatuur en diensten.

Praktische informatie

- Kosten: nog nader te bepalen

De bijdrage dekt de kosten van de vliegreis (economy tarief), de overnachtingen (op basis van een eenpersoonskamer), de transfers, de gezamenlijke maaltijden en drankjes. 

Voorbereiding 

Voor alle deelnemers wordt een introductiebijeenkomst georganiseerd ter voorbereiding op deze studiereis. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met de andere deelnemers. Tevens bespreken we de accenten die aan de diverse programmaonderdelen moeten worden gegeven en hoe het programma aldaar eruit ziet. Deze bijeenkomst zal bij APS IT-diensten in Utrecht plaats vinden.  

 

 

Microsoft studiereis Microsoft studiereis Microsoft studiereis

 

 

 

Vragen en meer informatie?

Wilt u meer weten over onze studiereis? Neem dan contact op met met Miranda Vleerlaag (coördinator studiereizen)

 APS IT-diensten studiereis Redmond USA Microsoft

Benieuwd naar ervaringen van eerdere deelnemers? In ons magazine 'Achter de Schermen' van november 2018 leest u een verslag van de reis. Klik hier voor het verslag.

Mogelijke onderwerpen

Microsoft in Education: Vision
Microsoft Technology for Education
Role of Devices & Windows 10 Education
Office365 and Cloud in Education
Azure solutions in Education
Cybercrime Center
Microsoft Classroom Tools
Minecraft Education
Educational Transformation Framework


Weetje…

Op een gebied van bijna 15 km bij 8 km staan de belangrijkste hoofdkantoren van Microsoft in een bosrijke omgeving, de Microsoft Corporate Campus. Meer dan 93.000 medewerkers werken hier fulltime aan het ontwikkelen en verspreiden van nieuwe Microsoft producten.