Studiereis Singapore

Studiereis SingaporeErvaar zelf het onderwijs van de nummer 1 van de PISA-ranglijst!
In december 2016 is de nieuwe PISA-ranglijst gepubliceerd en Singapore staat bovenaan!
Hoe combineren ze het aanleren van ‘21ste eeuw vaardigheden’ met ‘opbrengst gericht’ werken in dit Aziatische land? Om eigen visie- en beleidskeuzes te spiegelen, kan een kennismaking met het onderwijs in Singapore helpen.

Benchmarken, reflecteren, kennisdelen, maar vooral inspiratie opdoen…dat is wat deze studiereis u oplevert. En als u deze ervaring deelt met collega’s die diverse functies bekleden binnen uw onderwijsinstelling, dan zijn de revenuen die u eruit haalt, de investering meer dan waard.

Uitgebreide informatie > 

Praktische informatie

Doelgroep
Deelnemers werkzaam op het niveau van College van Bestuur, bestuursleden, bovenschools management, rectoren, landelijke beleidsmedewerkers, adviesorganisaties en overige kwalificerende deelnemers.
 
Data studiereis
Nader te bepalen.
Voorafgaand aan de reis zal er een kennismakingsbijeenkomst plaatsvinden in Utrecht.

Aanmelden en meer informatie
U kunt u (en uw collega's) aanmelden door een mail te sturen naar Carmen van der Aa. Zij is ook uw contactpersoon indien u meer informatie wenst.
 
Kosten
Circa € 3500,- p.p., inbegrepen zijn alle gezamenlijke activiteiten, lunches en diners die in het programma staan, hotel, transfers en vliegreis.


Vragen en meer informatie?

Wilt u meer weten over onze studiereis? Neem dan contact op met onze manager trainingen en studiereizen, Carmen van der Aa.  
Via 030 2856 664 of c.vanderAa@apsitdiensten.nl

Carmen van der Aa

Dummy
Tijdens onze reis hebben we onze verwachtingen en doelstellingen voortdurend met elkaar besproken."
Frans Bruinsma, voorzitter CvB van SKOBOS.