Samenwerken behoort tot de belangrijke vaardigheden van de 21e eeuw. Bij samenwerken gaat het om het gezamenlijk realiseren van een doel, en hierin anderen kunnen aanvullen en ondersteunen. Maar hoe pas je dit toe in een digitale omgeving? Binnen Microsoft vind je verschillende toepassingen die daarbij kunnen helpen.

  • One Note Class Notebook
    Dit is een versie van het welbekende OneNote, speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Het is een on- en offline te gebruiken notitieboek waar zowel jij als leerkracht, als je leerlingen, in kunnen (samen)werken. Zo voeg je tekst, afbeeldingen, handgeschreven notities, bijlagen, koppelingen, spraak of video gemakkelijk toe en kun je huiswerk uitdelen én maken. Klik hier om direct te starten of vraag een training op maat aan.  • Teams 
    Microsoft Teams biedt ruimte om intensief samen te werken én onderwijs op afstand te geven. Ook in de klas kan werken met Teams heel handig zijn. Het biedt de mogelijkheid voor leerlingen om intensief met elkaar samen te werken aan bijvoorbeeld projecten. Bestanden in Word, Excel en PowerPoint kun je eenvoudig met Teams delen, openen en bewerken. Ook is het als leerkracht hiermee mogelijk om opdrachten te maken, uit te delen en te beoordelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden dan kun je je inschrijven voor de training Samenwerken en lesgeven met Teams of bekijk ons webinar.

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl