Digitaal lesgeven

Wil jij ook aan de slag met Teams?

aan-de-slag-met-teams v2

Wil je snel aan de slag met Teams maar weet je niet precies waar je moet beginnen? In deze video bespreekt onze trainer en leerkracht Marien handige tips zodat je zelf kan starten met Teams in de klas.

Wil je liever stapsgewijs bekijken wat er nodig is om met Teams te werken? Ga dan naar onze handleiding en lees hoe je een online les via Teams kunt voorbereiden. Zodra je de leerlingen hebt toegevoegd aan een KlasTeam, heb je alle vrijheid om dit naar eigen voorkeur in te richten. Graag geven we je wat handige tips over het uitdelen van lesmateriaal, het maken van afspraken en gebruik van kanalen.

In de onderstaande video demonsteren leerkrachten Sander Kats en Marien Zonnenberg hoe Teams lesgeven op afstand mogelijk maakt. Ook komen de belangrijkste functionaliteiten van Teams voor het basisonderwijs aan bod. 

 

Wil je je leerlingen informeren over het werken met Teams? Deel met hen dan deze video gemaakt door leerlingen uit groep 4 en 6. In deze video wordt duidelijk uitgelegd hoe leerlingen thuis Teams kunnen downloaden, openen en vervolgens gebruiken.  

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl