Efficient werken

Classroommanagement

Als je klas aan het werk is op de laptop is het prettig om overzicht te houden; wat zijn ze aan het doen, lukt het of hebben ze nog hulp nodig? Met een slim klassenmanagementprogramma heb je direct inzicht in de activiteiten van je leerlingen.  

Classroom Managementsoftware maakt digitaal lesgeven met apparaten een stuk overzichtelijker. Zowel voor de leerkracht als leerling. Door middel van een dashboard zie je wat de leerlingen momenteel aan het doen zijn én ze kunnen gemakkelijk aangeven of ze hulp nodig hebben.  

De software biedt daarnaast de mogelijkheid om restricties aan te geven en daarmee te bepalen welke websites er wel of niet bezocht mogen worden. Wil je even de aandacht van de klas vragen? Bevries dan eenvoudig de schermen van de leerlingen. 

Bovendien is het mogelijk om leerlingen individueel onderwijs te bieden. Je kunt bijvoorbeeld leerlingen die wat meer aandacht nodig hebben een extra opdracht geven en leerlingen die al verder zijn een wat uitdagendere opdracht.

Meer informatie 

Als je meer wil weten over de mogelijkheden van classroommanagement ofwel klassenmanagement kun je ons webinar bekijken. Hier bespreken we alle functionaliteiten en welke meerwaarde deze bieden in jouw klas. 

Zelf toepassen? 

Een van onze klassenmanagementprogramma’s is Impero, hiermee houdt je eenvoudig toezicht en kun je instellen welke pagina’s je leerlingen wel en niet mogen bezoeken. Wil je weten hoe Impero precies werkt? Bekijk dan de demo video of ga naar onze productpagina

Een andere optie is de software van Vision dat naast de klassenmanagement toepassing ook beschikt diverse andere functies. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om digitaal toetsen af te nemen.   

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl