Direct aan de slag: Forms, PowerAutomate en SharePoint

Forms, PowerAutomate en SharePoint - Direct aan de slag: Forms, PowerAutomate en SharePoint

Doelgroep: Duur:
Investering: € 495,00 Delen:

Inleiding

Scholen en schoolbesturen slaan vaak documenten op in SharePoint Online. Microsoft 365 heeft verschillende toepassingen die het afhandelen van document- en informatiestromen in SharePoint eenvoudig kunnen automatiseren. Het gaat om Flow in combinatie met Forms en SharePoint. Zo bespaart u tijd en wordt document management minder foutgevoelig.

Tijdens de training heeft u tijd om in uw eigen omgeving drie concrete toepassingen uit te werken in uw eigen omgeving. Zo gaat u naar huis met een drie ingerichte toepassingen die u direct tijd besparen.

Doel van de training

Het doel van deze training is dat u weet hoe u tijd kunt besparen door processen te automatiseren met Forms en Flow in combinatie met SharePoint.

Resultaten van de training Flow, Forms en SharePoint

Na de training:

  • heeft u de drie scenario’s die we behandelen in deze training uitgewerkt in uw eigen omgeving, wat betekent dat u een mobiliteitsformulier heeft ingericht, een inschrijvingsmodule en goedkeuringsstromen gemaakt;
  • bent u in staat processen te automatiseren met Flow in uw eigen omgeving;
  • bent u bekend met de mogelijkheden van Forms en weet deze in te zetten;
  • weet u een basis inschrijvingsmodule en een mobiliteitsformulier te maken;
  • weet u hoe u goedkeuringsstromen maakt.

De trainers

Maurits Knoppert heeft bijna 20 jaar voor de klas gestaan en kreeg daar de taak ICT bij. Dat beviel zo goed dat hij uiteindelijk bovenschools ICT-er werd bij een van de grootste schoolbesturen van Den Haag. Daar werkt hij nog altijd een dag in de week. Daarnaast is hij trainer en consultant Microsoft 365 voor het onderwijs en deelt zijn ervaringen en kennis graag met andere scholen en besturen.

Jan was voorheen ICT-er op de PABO en deed zo zijn eerste ervaring op met ICT in het onderwijs. Al vanaf 2003 is Jan tot een van de grootste experts op het gebied van implementatie van Microsoft technologie in het onderwijs. Met een bescheiden houding en ervaring bij honderden scholen kan hij ICT-ers effectief opleiden en ondersteunen.