Forms, PowerAutomate en SharePoint

Microsoft 365 heeft verschillende toepassingen die het afhandelen van document- en informatiestromen in SharePoint eenvoudig kunnen automatiseren. Het gaat om PowerAutomate (Flow) in combinatie met Forms en SharePoint. Door hier gebruik van de bespaar je tijd en wordt documentmanagement minder foutgevoelig. Tijdens deze training leer je deze toepassingen in te zetten in je eigen omgeving.

  • Leer hoe je Forms, PowerAutomate (Flow) en SharePoint voor je laat werken
  • Automatiseer document- en informatiestromen
  • Bespaar tijd en voorkom fouten in je documentmanagement

Doel van de training Forms, PowerAutomate en SharePoint

Leer processen te automatiseren met Forms en PowerAutomate in combinatie met SharePoint. Na deze training kun je bijvoorbeeld een ziekmelding-applicatie voor ouders maken, waarvan de melding direct bij de juiste leerkracht in de mailbox terecht komt. Of wat dacht je van een verlof-applicatie voor medewerkers met een handige goedkeuringsflow?

Vereiste voorkennis:

Voor deze training is basiskennis van SharePoint vereist.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor Microsoft 365 beheerders, maar ook geschikt voor iedereen die zich (op afstand) bezighoudt met ICT. Zoals beleidsmedewerkers, BIC'ers, gesprekspartners voor netwerkbeheerders, informatiemanagers etc.

Resultaten van de training Forms, PowerAutomate en SharePoint

Aan het einde van de dag:

  • heb je drie scenario’s uitgewerkt in je eigen omgeving, (een mobiliteitsformulier inschrijvingsmodule en goedkeuringsstromen);
  • ben je in staat processen te automatiseren met PowerAutomate in je eigen omgeving;
  • ben je bekend met de mogelijkheden van Forms en weet je deze in te zetten;
  • weet je een basis inschrijvingsmodule en een mobiliteitsformulier te maken;
  • weet je hoe je goedkeuringsstromen maakt voor documenten.

Schrijf je in via deze link >

Review

Voor mij waren de combinaties van Microsoft Lists en Microsoft Power Automate het meest waardevol.

Mark Maas – Informatiemanager bij Stichting Katholiek Primair Onderwijs Etten-Leur

De coronamaatregelen tijdens onze trainingen

Bij alle maatregelen heeft de Rijksoverheid aangegeven dat trainingsbureaus net als scholen hun activiteiten mogen voortzetten. We hebben uitgebreide maatregelen genomen om 1,5e meter afstand te borgen en een veilige trainingsomgeving te creëren. Zo zijn er maximaal 10 deelnemers aanwezig en één trainer. Elke deelnemer heeft zijn eigen tafel met spatscherm. Ons leslokaal is ruim genoeg om met 10 deelnemers 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.  De ruimte wordt grondig schoongemaakt na iedere training en er zijn handdesinfectiepompjes aanwezig. Lees er hier alles over »

Waar en wanneer kan ik deze training volgen?

Deze training geven we op verschillende momenten, de data vind je hiernaast. Ben je op zoek naar een training die meer op maat is voor je organisatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Geen training beschikbaar op dit moment